5 простих способів захистити свою квартиру від грабіжників

357 0

Ми у соцмережах:

Пультова охорона квартири

Подбати про безпеку квартири - першочергове завдання кожних господарів, які турбуються про своє майно. На щастя, існує чимало способів зробити житло недоступним для грабіжників і здатним протистояти будь-яким зломам. Розповідаємо про найпростіші і найефективніші.

1. Пультова охорона квартири

Найефективніший спосіб - довірити безпеку свого житла професіоналам. Для цього встановлюють пультову систему охорони - на дверях та вікнах вашої квартири будуть спеціальні датчики, які сигналізуватимуть про спроби проникнення на монітор охоронного агентства. Група реагування приїжджає впродовж 5-10 хвилин! Замовити таку систему охорони можна в агентстві “Орлан”. Щоб дізнатися більше, натискайте на кнопку детальніше. До речі, бажано додати датчики, які реагують не лише на злом, а й на удари, розбиття скло - краще убезпечити квартиру від грабіжників, які спробують взяти штурмом.

2. Якісні замки

Статистика домашніх зломів вказує на те, що багато грабіжників просто шукають легких цілей - більшість крадіжок відбуваються у світлий час доби і займає 8-10 хвилин. Найчастіше у квартиру потрапляють саме через двері, зламуючи замок, трохи менше - через вікна. Тому важливо подбати про кілька якісних замків, і бажано замикати двері та вікна навіть коли ви вдома.

Якісні замки

3. Дверна і віконна фурнітура

Якщо завіси на дверях не міцні, надійний замок не врятує! Тому важливо подбати про дверну та віконну фурнітуру - якщо сумніваєтеся у її міцності, встановіть нову. Окрім завіс, проконтролюйте також міцність внутрішніх засовів. На вікнах, особливо якщо живете на перших поверхах, корисними будуть ґрати.

4. Запасний ключ

Ховати ключ в передбачуваному місці, наприклад, під килимком або у вазоні біля дверей - це справжній подарунок грабіжникам. Натомість при потребі дайте додатковий ключ сусідові, якому довіряєте, або знайдіть несподівану схованку. Ще краще - підберіть гарний кодовий замок. Такі замки важче зламати, вони надійні і сучасні, тому користуються все більшою популярністю.

5. Конфіденційність

Конфіденційність

Гарна можливість зменшити ризик крадіжок - надміру не демонструвати, що у вас є що красти. Краще не тримати вікна відчиненими, демонструючи обстановку квартири. Не забувайте про жалюзі та штори, особливо у темну пору доби, коли з вулиці добре видно, що діється всередині. Не залишайте на видному місці біля вікон дорогу електроніку, ювелірні вироби, готівку чи важливі особисті документи. Зберігайте все найцінніше у сейфі, якщо є така можливість.

Конфіденційність

Ці п’ять простих способів зробити ваше житло стійкішим до проникнення сторонніх не займуть багато часу та зусиль, зате дозволять почуватися безпечніше у власному домі. Спробуйте!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також