5 років в’язниці присудили убивці песика Бімки

3059 0

Ми у соцмережах:

5 років в’язниці присудили убивці песика Бімки

В Україні суд у Вінниці прийняв рішення засудити до 5 років ув’язнення молодика, який одним ударом завдав смертельних пошкоджень собаці.

 Про це повідомляє місцева зоозахисниця Руслана Кравченко.

В березні 2019 року, 80-річний вінничанин Сергій Липач гуляв зі своїм шпіцом Бімкою. Раптово до них підійшов хлопець і ударив собаку з такою силою, що вона аж підлетіла в повітря.

Дідусь намагався врятувати песика, доніс Бімку до ветеринарки, звідти його повезли у іншу, де мали зробити операцію. Улюбленець не вижив, помер по дорозі. Розірвана печінка та внутрішній крововилив.

"Я увесь час повторював своєму Бімці «Не бійся, папа з тобою, я поруч».Він помер прямо у мене на руках. Моя дитина померла у мене на руках. Тому що якомусь злочинцю захотілось розважитись!" - плакав дідусь.

Він перед тим вже втратив сина, який помер після побиття хуліганами. І 14-річний Бімка був для пенсіонера розрадою, членом сім'ї. І його теж убили.

Тому дідусь зробив надможливе – знайшов свідків, домігся, аби справу відкрили. Про історію дізналися місцеві зоозахисники і підтримували пенсіонера на усіх судах.

Обвинувачений Юрій Маркін не з'являвся на засідання та заперечував провину.

Вчора, 14 травня, Вінницький міський суд нарешті виніс вирок - 5 років за ст 299,ч.3 КК (жорстоке поводження з тваринами) не умовного, а реального покарання.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також