500 перевірок в день – мільйон гривень: влада Рівненщини просить зберігати карантин

3595 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

На Рівненщині не будуть відновлювати міжміські та міжобласні перевезення.

 Як розповів перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін, наша область із 1491 виявленим випадком COVID-19 входить у трійку лідерів в Україні:

- Зараз 127 хворих знаходяться в інфекційних відділеннях. Ця ситуація, яка склалася, не дає можливості відновити міжміські та міжобласні перевезення. Просимо в мешканців з розумінням поставитися до проблеми. Коли були вперше послаблені карантинні заходи з 11 травня, то усі розслабилися. Багато людей не носять захисні маски та не дотримуються карантинних норм. Важливо знати, що 500 перевірок підозр ПРЛ-тестом в день обходиться для бюджету в мільйон гривень. За ці гроші ми могли б придбати обладнання у лікарні для сердечників та інше. Тому, прошу, бережіть себе і дотримуйтеся карантину.

Нагадаємо, що обласна комісія ТЕБ і НС вирішила не послаблювати карантин до 24 червня. Це рішення можна переглянути, коли зменшиться кількості нових інфікованих: не більше 12 на 100 тисяч населення. Щоб досягнути цього показника, в області щодоби має бути у середньому не більше 20 нових інфікувань.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також