555-та пара одружилася за добу, щоб повернутися до Польщі

2744 0

Ми у соцмережах:

555-та пара одружилася за добу, щоб повернутися до Польщі

Послуга “Шлюб за добу” у Рівному діє вже другий рік. Її започаткували ще в січні 2017 року, і за цей час одружилося понад 500 пар.

Подейкують, що послугою “Шлюб за добу” здебільшого користуються іноземці, проте начальниця головного управління юстиції Рівненської області Оксана Сальчук розповіла, що інтернаціональні пари складають лише третину. Більшість молодят – це пари, які не можуть або не хочуть чекати місяць, а прагнуть якнайшвидше створити сім’ю.

Окрім того, більш святкового настрою створює і відповідне вбрання молодят. Пані Оксана розповідає, що на церемонію наречені одягаються відповідно до того, яким вони сприймають цей день. Якщо для них одруження – це справді радість, то і в будень створюють собі маленьку «казку».

Таку «казку» сьогодні зробили для себе молодята Андрій Дзірун та Ганна Терещенко. Вони стали 555 парою, яка скористалася послугою “Шлюб за добу” у Рівному. Розповідають, що про це дізналися лише під час церемонії, а відтепер вірять, що саме три п’ятірки стануть щасливою цифрою в їхньому подружньому житті.

Андрій родом із Черкаської області, а Ганна –з Корецького району. Зустрілися вони на заробітках у Польщі. Робота за кордоном й стала основною причиною, чому скористалися послугою “Шлюб за добу”. Андрій та Ганна розповідають, що до України приїхали лише на кілька днів, щоб одружитися, а тому скоро знову повернуться на роботу. Проте вже в статусі подружжя.

Аліна ТИС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також