6 нових клієнтських сервісів для обслуговування споживачів газу відкрито на Рівненщині

963 0

Ми у соцмережах:

6 нових клієнтських сервісів для обслуговування споживачів газу відкрито на Рівненщині

У грудні в Рівненській області гостинно відкрили 6 нових сучасних центрів обслуговування "104.ua Клієнтський простір". Увесь спектр послуг з розподілу газу та його постачання зможуть отримати понад 30,3 тис. клієнтів смт. Млинів, Рокитно, Демидівка, м.Радивилів, Острог, Корець.

"104.ua Клієнтський простір" облаштовані у форматі відкритого простору - "Оpen space". Мають зручне зонування, обладнані сучасною комп’ютерною та побутовою технікою, меблями, забезпечені важливою інформаційно-довідковою продукцією, кулерами з водою.
 

"Споживачі газу можуть тут веотримати необхідні довідки, проектну документацію, замовити та отримати технічні умови на приєднання до мереж, тощо. Є можливість розрахуватися на місці за розподіл газу чи сам газ через платіжний термінал або онлайн", – говорить голова правління АТ «Рівнегаз» Петро Дубас.

Загалом на Рівненщині до уже працює 12 таких центрів: в Рівному, Здолбунові, Сарнах, Дубні, Костополі, Березно. А відтепер і у Млинові, Демидівці, Рокитно, Радивилові, Острозі та Корці.
 
Сучасна альтернатива центрам – онлайн сервіси "104.ua". З їх допомогою споживачі газу можуть вирішувати багато питань з постачання та доставки газу дистанційно, прямо з дому або офісу. Тому на час карантину, газові питання, які можна вирішити онлайн, працівники "Клієнтського простору" просять вирішувати дистанційно.

АТ "Рівнегаз" - газорозподільна компанія, що працює під брендом РГК (Регіональна Газова Компанія) на території Рівненської області.

Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис км газопроводів та понад 8 млн споживачів газу.

У 2020 році АТ "Рівнегаз" доставило для 265 тис своїх клієнтів близько 400 млн кубометрів газу. Загальна протяжність газопроводів, що обслуговує компанія, складає близько 10,2 тис км.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також