Бо там вони потрібніші - 60 авто з Рівненщини передали в ЗСУ

995 0

Ми у соцмережах:

Фото ілюстративне

Йдеться про авто, залучені для користування ЗСУ та на потреби інших підрозділів Сил оборони разом із Рівненською обласною прокуратурою, Управлінням СБУ в Рівненській області, ГУНП у Рівненській області, а також благодійниками, - пояснюють у прес-службі ОВА.

Про це розповіли у телеграм-каналі голови ОВА Віталія Коваля. З початку повномасштабного вторгнення кожен транспортний засіб передавався відповідно до офіційних звернень військових частин Збройних сил України.
 
- Також передали 3700 літрів дизельного пального, вилучених у ході досудового розслідування кримінальних проваджень.  Крім того на підставі наказів начальників районних військових адміністрацій вилучено та скеровано для посилення лінії оборони 765 м3 деревини та 332 колоди дерев. А рішеннями судів, за клопотанням прокурорів, на потреби військовослужбовців передано 23 тисячі пачок цигарок, вилучених в ході слідства. Дякуючи синергії обласної влади, правоохоронних органів та небайдужих громадян, Рівненщина, як тиловий регіон, активно долучається до майбутньої Перемоги, - додає Віталій Коваль.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також