7 гаджетів, які не соромно подарувати близькій людині

1251 0

Ми у соцмережах:

7 гаджетів, які не соромно подарувати близькій людині

Іноді, вибираючи подарунок, доводиться ставати міні-версією Шерлока Холмса. Але є універсальні рішення, які приємно вразять близьку людину. Записуйте та запам’ятовуйте.

Смартфон Huawei P20 Pro

Для тих, у кого алергія на банальності, квіти та цукерки. Смартфон отримав високі оцінки в рейтингах якості мобільної камери. Завдяки потрійній фотокамері, створеній разом із Leica, функціям штучного інтелекту та високій продуктивності Huawei P20 Pro робить професійну зйомку доступною кожному. А ще у моделі потужний акумулятор на 4000 мАг.

Лайфхак: щоб придбати гаджет максимально вигідно, можна ознайомитися з ціновою політикою українських інтернет-магазинів на ресурсі Е-каталог.

Кавова машина Lumio від NESCAFE Dolce Gusto

Потужна крихітка для всіх цінителів кави. Lumio — це не тільки високі технології, але й стильний мінімалістичний дизайн. Резервуар для води виконано в стилі ар-деко. У меню NESCAFЕ Dolce Gusto понад 15 напоїв: від класичного еспресо до ніжного лате, а також гарячий шоколад і какао. Приготування однієї чашки кави займе всього кілька секунд, тому на роботу ви точно не встигнете.

Ноутбук Asus ZenBook

Мрія будь-кого: яскравий, легкий, потужний та ще й стильний! На ньому зручно створювати презентації, монтувати відеоролики й ретушувати фотографії. На перегляд декількох фільмів теж вистачить: пристрій здатен витримати до 8 годин без підзарядки.

USB-накопичувач SanDisk Connect Wireless Stick

Практичний аксесуар і для техно-гиків, і для бізнесменів. USB-накопичувач працює і з комп’ютером, і з мобільними пристроями. Забезпечує бездротовий доступ до даних, дозволяє переносити великі файли, а ще вести потокову передачу музики й відео високої чіткості з декількох пристроїв одночасно. Здатний підтримувати завантаження даних на відстані протягом 4,5 годин в автономному режимі.

Електрична зубна щітка Philips DiamondClean

Завдяки Philips DiamondClean можна не тільки поліпшити здоров’я порожнини рота, але й помітно відбілити зуби в домашніх умовах. У комплекті дві стандартні насадки: для щоденного чищення зубів та для освітлення емалі.

Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch Active

Гаджет рахує кроки та автоматично визначає інші види активності користувача. Вимірює пульс, стежить за рівнем стресу і може порекомендувати дихальні вправи для розслаблення. Є моніторинг сну. Смарт-годинник оснащено круглим 1,1-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 360 Ч 360 пікселів і захисним склом Corning Gorilla Glass 3. Корпус з алюмінію став тоншим, у порівнянні з Galaxy Watch і Gear Sport. Пристрій надійно захищений від пилу, води та незначних механічних пошкоджень.

Керлер для волосся Philips StyleCare Prestige

Автоматичні щипці для завивки сподобаються власницям довгого волосся. Збільшена площа робочої поверхні корпусу дозволяє захоплювати вдвічі більше пасм, у порівнянні з іншими моделями. Створення вечірньої зачіски займатиме менше часу, а повсякденний ранковий стайлінг стане простішим.

На правах реклами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також