70% ліжок в лікарнях вже заповнено хворими на коронавірус

1722 0

Ми у соцмережах:

70% ліжок в лікарнях вже заповнено хворими на коронавірус

На Рівненщині кількість хворих на коронавірус стрімко збільшується, що зумовлює нестачу ліжок для тих ургентних пацієнтів, у яких не діагностували COVID-19. В області готують до надання допомоги ковідним ще у двох лікарнях – на півночі Рівненщини.

 На Рівненщині, як заявив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін, вже 70% ліжок заповнені хворими на ковід.

-          Ми маємо дефіцит ліжок для надання допомоги іншим пацієнтам, з невідкладними станами, - розповів начальник обласного управління охорони здоров’я Олег Вівсянник. - Для цього ми складаємо нові маршрути. На сьогоднішній день гострої нестачі ліжок в тому чи іншому лікувально-профілактичному закладі немає, завдячуючи постійному коригуванню маршрутів, а також завдяки тому, що НСЗУ дозволяє відкривати заклади другої хвилі для надання допомоги пацієнтам з ковід.

Наразі на Рівненщині працює 13 ковідних лікарень. 1052  – загальна кількість ліжок в них. Готуються до надання допомоги хворим з коронавірусом ще дві лікарні – Зарічнянської і Вараської. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також