75 найрозумніших учнів Рівненщини отримали премії

1077 0

Ми у соцмережах:

75 найрозумніших учнів Рівненщини отримали премії

Найкращим 75 учням Рівненської області вручили сертифікати на грошові премії. За свої знання кожен учень отримав 3 000 гривень. Це переможці Всеукраїнських і міжнародних олімпіад та конкурсів.

- Це ваш перший важливий крок у житті. Ви вже є взірцем для своїх однокласників, вами пишаються батьки та вчителі. Це хороший старт, але не зупиняйтеся. Ставте перед собою великі цілі, з гідністю сприймайте виклики і досягайте своєї мети. Адже почати, не означає дійти до кінця, - звернувся до учнів голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Під час зустрічі відбувся діалог між учнями та головою ОДА.

Школярі цікавились роботою облдержадміністрації, навчальними програмами та напрямками стимулювання молоді. Віталій Коваль розповів про плани адміністрації розширити кількість міжнародних партнерів задля освітньо-культурної співпраці, ініціативи залучення молоді в креативних проектах.

- Хорошою ідеєю буде створення «збірної» талантів Рівненщини, - відзначив Віталій Коваль та заявив, що 
зацікавлений, аби талановита молодь залишалась в області.  

Профільна заступниця Світлана Богатирчук-Кривко розповіла про програми стимулювання молоді, ознайомила із мережею освітніх закладів наукового спрямування на Рівненщині.

Нагадаємо, вручення премій здійснюється в рамках обласної програми підтримки молоді на 2016 – 2020 роки, яка започаткована облдержадміністрацією та обласною радою. Загальний фонд на 2019 рік склав 225 000 гривень.

За повідомленням пресслужби Рівненської ОДА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також