8 тролейбусів та снігоочисна техніка для Рівного - чим похвалився Третяк з Німеччини

1616 0

Ми у соцмережах:

8 тролейбусів та снігоочисна техніка для Рівного - чим похвалився Третяк з Німеччини

А рівненські рятувальники зможуть відвідати на службі своїх німецьких колег.

 - Насиченими та плідними на результат виявились кілька днів проведених в Ессені, Німеччина. Коротко по суті.  Дякую своєму колезі, меру Thomas Kufen за підписане солідарне партнерство з містом Рівне. Відсьогодні по Ессену курсують автобуси з гербом Рівного. Найближчим часом очікуємо доставки 8 тролейбусів для КП «Рівнеелектротранс» для покращення перевезення пасажирів в місті Рівне.  Від місцевої утилізаційної компанії отримаємо три автомобілі, дві снігоочисні, та одну сміттєприбиральну для ШЕУ та КАТП. Працюємо над отриманням автобусів великої пасажиромісткості для Рівного, - повідомив у фейсбуці міський голова Рівного Олександр Третяк.
 
Також посадовці домовились про візит рівненських рятувальників до місцевого департаменту пожежної служби для обміну досвідом. А ще - започатковують партнерські стосунки між однією із шкіл Рівного та школою Ессена для удосконаленого вивчення німецької мови.
 
  - Дякую пані генеральному консулу України в Дюссельдорфі Ірині Шум за візит та зустріч в Ессені. Спільними зусиллями зміцнюємо позиції України через налагодження мережі міст-партнерів в Німеччині, - додав Олександр Третяк.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також