90-річна ювілярка з Рівненщини має два дні народження

821 0

Ми у соцмережах:

фото - Гощанська селищна рада

Учора їй дарували квіти, а вона - задмухала свічки на святковому торті.

Про ювілей 90-річної Марії Володимирівни Новосад із Тучина розповіли у Гощанській селищній раді. Учора довгожительку урочисто привітали:

- Загалом у ювілярки два дні народження - 14 серпня, коли власне й з’явилася на світ, і згідно запису в свідоцтві - 1 серпня. 

Народилася Марія Володимирівна в селищі Комишуваха, що на Донеччині. З дитинства мріяла вивчати іноземні мови, стати вчителькою. Мрію свою втілила в життя, здобувши фах викладачки французької мови.

Після закінчення педінституту молода вчителька отримала направлення в школу села Пустомити тоді Гощанського району. З того часу і до пенсії навчала дітей іноземної мови.

Гощанщина стала другою малою Батьківщиною для Марії Новосад, яку вона полюбила всім серцем і з якою пов’язано чимало приємних спогадів. Тут зустріла свого надійного супутника життя, який також вчителював у школі. Тут народила двох діток - сина й доньку.

Сьогодні серце ювілярки сповнене любов’ю до дітей, трьох онуків і трьох правнуків. Це найбільший її скарб, сенс життя.

Привітати Марію Володимирівну Новосад з ювілейним Днем народження завітали заступниця Гощанського селищного голови Олена Ткачук і голова ради ветеранів Гощанської громади Людмила Музичук. До привітань долучилася керівниця Гощанської організації Червоного Христа України Катерина Кирилюк.
 
Бажаємо іменинниці міцного здоров’я, довгих років життя, шани й поваги від рідних, знайомих. Бажаємо дочекатися миру на рідній українській землі й у колі дружньої родини зустріти омріяну перемогу!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також