Астролог: важливі обговорення і переговори краще відкласти на потім

780 0

Ми у соцмережах:

фото  -ілюстративне

7 грудня - прекрасний день для того, щоб проявити ініціативу, творчий підхід чи придумати новий проект.

Побутова плинність не буде викликати у вас ентузіазм, зате будь-які нестандартні ідеї та завдання сприймуть на «ура». День гарний для глобальних задумів і великих звершень, однак не схиляє до того, щоб шукати спільну мову з оточуючими, так що важливі обговорення і переговори краще відкласти на потім.

Овен

Хороший день для того, щоб будувати стратегічні плани на майбутнє. Мозок Овна буде працювати чітко, а мислення – відрізнятися глобалізмом, так що непродуктивно було б використовувати цей день на повсякденні домашні справи. Тим більше, зірки гороскопу мало схиляють Овна до рутини, зате в питаннях побудови хитромудрих схем йому просто не буде рівних. Присвятивши день планування, Овен не пошкодує:  ідеї здатні вивести його на нову висоту!

Телець   

Тельцю найкраще вдасться будувати повітряні замки – вони будуть відрізнятися ґрунтовністю і навіть, можливо, коли-небудь будуть побудовані на землі. День наділяє Тільця могутньою фантазією, завдяки чому креативні ідеї, проекти і плани здатні сипатися з нього один за іншим. Безумовно, з часом якісь з цих ідей відсіються, однак Тельцю варто прислухатися навіть до найфантастичніших і найнеймовірніших з них.

Близнюки

Близнюки мають всі шанси зазирнути за горизонт: ситуація зіштовхне їх з чимось, що має відношення до майбутнього. Можливо, це будуть наукові ідеї та розробки, високі технології або фантастичний фільм. А може бути, Близнюки зіткнуться з людиною, чиє нестандартне мислення не знає кордонів. Зірки гороскопу радять Близнюкам завтра відкрити свій розум для сміливих ідей. Майбутнє вже майже настало! А той, хто не вірить в це, приречений вічно плентатися позаду.

Рак

Для Раку настає новий етап! Не варто цього боятися, навпаки, день подарує йому нові можливості і перспективи. Обставини в цілому складаються вдало для Раку, і хоча найближчим часом можливі неминучі хвилювання і труднощі перехідного періоду, зірки гороскопу запевняють: усе буде добре. Рак зуміє не тільки зберегти свої позиції, але і в якихось справах просунеться далеко вперед.

Лев

За що Лев не взявся, зірки гороскопу не радять йому поспішати – є ризик прийняти необдумане рішення. День буде схиляти його до поспішних, скоростиглих кроків! У якийсь момент Леву може здатися, що зволікання смерті подібно, і якщо він піддасться цьому пориву, то ризикує наламати дров. Щоб не наробити помилок (а такі помилки можуть коштувати дорого), Леву варто тримати себе в руках. Йому краще взагалі нічого не робити, ніж потім картати себе за непродумані кроки.

Діва

Діва буде пурхати як метелик і жалити як бджола! Перше відноситься до її безпосередніх справ і обов'язків, а друге – до конкурентів, яким завтра краще не ставати у неї на шляху. Недоброзичливцям Діви можна тільки поспівчувати: будь-які спроби поставити їй палиці в колеса завтра здатні обернутися тим, що Діва перетворить палицю в дубину відплати, спритно використавши її проти своїх ворогів.

Терези

Зірки гороскопу радять Терезам в будь-яких справах не йти за кимось, а рухатись своїм власним курсом. Безумовно, це нелегко, проте день схиляє Терези до самостійності, пошук своєї дороги в житті і свого неповторного «Я». Це зовсім не означає, що Ваги повинні протиставляти себе оточуючим, але якщо вони хочуть досягти, то повинні шукати свій власний шлях і не бути, як усі.

Скорпіон

В будь-яких справах Скорпіону буде важко відрізнити важливе від неважливого. Він може надавати підвищене значення другорядних питань і разом з тим геть забувати про свої основні обов'язки. Більшу частину дня Скорпіон присвятить тим справам, які просто першими попалися йому на очі або ж чимось його зацікавили. Втім, якщо у Скорпіона немає термінової роботи, яка постраждає від такої неорганізованості, день обіцяє пройти продуктивно: адже те, за що він все-таки візьметься, він зробить ретельно, «від і до».

Стрілець

Зірки гороскопу закликають Стрільця задуматися над тим, як підвищити свою планку. Навіть якщо його більш-менш влаштовує те місце під сонцем, яке він займає, це не привід, щоб зупинятися. Треба йти вперед! Завтра – відмінний день для того, щоб задуматися над тим, які конкретні кроки Стрілець може зробити, щоб піднятися хоча б на сходинку вгору по кар'єрних, соціальної або який-небудь інший сходах. Поговорити з начальством? Реалізувати свій давній проект? Наважуйтесь! Не чекайте, поки замість вас це зробить хтось інший.

Козеріг

Козерогові варто бути подвійно обережним: можливі будь-які накладки і прикрі непорозуміння у всіх сферах його життя. Особливу ж обережність слід проявляти з грошима. Зірки гороскопу попереджають, що завтра Козеріг може бути втягнутим в розгляд з фінансового питання і навіть опинитися перед необхідністю виправдовуватися! Щоб цього не сталося, йому варто вести свої грошові справи акуратніше, ніж зазвичай.

Водолій

В руках Водолія все буде горіти (в хорошому сенсі цього слова), а дим навколо нього – стояти коромислом! Водолій налаштований по-бойовому, він готовий спрямувати свої зусилля на будь фронт робіт! Інша справа, що ситуація, ніби в насмішку, буде то і справа вимагати від нього перемикати свою увагу з однієї задачі на іншу. Через це діяльний Водолій ризикує пробігати весь день практично даремно. Щоб цього не сталося, зірки гороскопу радять йому завтра, незважаючи на провокації, зосередитися на чому-небудь одному.

Риби
Чудовий день для всіх Риб, що мають відношення до бізнесу або просто не мають наміру втрачати свою вигоду! Зірки гороскопу надають Рибам шанс отримати прибуток навіть там, де вони не очікували. Втім, це не має нічого спільного з знайденими на дорозі грошима. Риби можуть розраховувати на щедрі подарунки долі лише в тому випадку, якщо до цього вони вклали чимало часу і сил в якийсь проект. Нехай навіть це було давно, і Риби вже перестали сподіватися на результат.



 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також