А де поділися кришки з 18 люків у Рівному?

1499 0

Ми у соцмережах:

А де поділися кришки з 18 люків у Рівному?

Хтось вперто додає роботи комунальним службам.

Задля безпеки пішоходів та охайності міста Рівнеоблводоканал продовжує перевіряти кришки на водопровідних і каналізаційних колодязях. Як повідомляє прес-служба підприємства, на балансі перебуває понад 30 тисяч водопровідних та каналізаційних колодязів. Зважаючи на таку велику кількість, щодня перевіряти наявність на кожному із них кришок просто нереально. Однак працівники підприємства систематично проводять рейди і перевіряють їх справність та наявність.
 
- Лише за цей тиждень працівниками служби водопровідного господарства підприємства виявлено і оперативно накрито бетонними кришками 18 колодязів, на яких вони були відсутні. В тому числі й в «зеленій зоні» на вул.Соборній/ Корольова та на вул.Млинівській, - говорить в.о. директора РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» Андрій Грухаль.
 
Оскільки відкриті колодязі та аварійні кришки люків створюють небезпеку для мешканців міста, Рівнеоблводоканал просить рівнян одразу повідомляти диспетчерську службу про такі проблеми.  Це можна зробити за цілодобовими номерами телефонів: 62-32-15 та 050-375-40-70.
-  Cпеціалісти Рівнеоблводоканалу зможуть оперативно виїхати на місце і встановити, чий це колодязь. Якщо ці мережі на балансі нашого підприємства, аварійна бригада зможе оперативно закрити колодязь. В інших випадках – огородити місце і інформацію про відкритий люк передадуть на службу "1553" Рівненської міської ради або безпосередньо власнику мережі (балансоутримувачу).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також