Абсолютно новий гібридний Honda CR-V вже у Рівному!

2178 0

Ми у соцмережах:

Абсолютно новий гібридний Honda CR-V вже у Рівному!

Щойно дебютував новий HONDA CR-V 2024 модельного року.

Мова про абсолютно нове покоління одного з найпопулярніших SUV у світі. Компанія Honda на Європейському ринку, частиною якого є і Україна, пропонує виключно гібридні моделі. Повна лінійка гібридних версій без електромобілів і авто з ДВС – це досить креативна стратегія, але нестандартні підходи завжди були притаманні японцям. Не кажучи вже про те, що за бортом 2024 рік, і стандартними дизельними або бензиновими двигунами вже нікого не здивуєш.

Нова модель пропонує своїм шанувальникам стабільно високі технічні характеристики і широкі позашляхові можливості завдяки постійному повному приводу, в поєднанні з великою кількістю корисного простору всередині. Окремо варто відзначити беззаперечний їздовий комфорт та звукоізоляцію. Плавність і комфорт забезпечує електродвигун, а бензиновий мотор здебільшого виконує роль зарядного пристрою на борту. Все дуже просто і, головне, надійно.

Не варто забувати про спортивну історію бренду, відмінну керованість та динаміку – це ті якості, без яких важко уявити HONDA.

А тепер про головне: про середні витрати палива нового CR-V HYBRID з повним приводом, які вразять навіть власників електромобілів, оскільки 2,8 літрів на 100 кілометрів на сьогоднішній день – це менше, ніж вартість електроенергії, необхідної для зарядки «електрички».

Додайте до цього відсутність постійної потреби в заряджанні, незалежність від погоди, сімейний розмір авто, який не притаманний електромобілям, високий кліренс та інші незліченні переваги, і зрозумієте, що CR-V HYBRID AWD – це найкраще рішення в реаліях сьогодення!

З січня у рівнян з’явилась можливість побачити новий Honda CR-V, відчути комфорт салону та переваги преміального кросоверу, який знаходиться в автосалоні офіційного дилера Honda на вул. Кобзарська, 85.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також