Адвокату в Здолбунові спалили авто — до дня його народження

3346 0

Ми у соцмережах:

Адвокату в Здолбунові спалили авто — до дня його народження

Яскраве світло в суботу, 15 серпня, о третій годині ночі розбудило мешканців багатоповерхівки на вулиці Цементників у Здолбунові. Коли спросоння жінка виглянула у вікно, то зрозуміла, що це палає автомобіль, який припаркований поряд з будинком.

Власником цього автомобіля виявився колишній начальник виконавчої служби управління юстиції у Рівненській області В’ячеслав Бедикайло. Він втратив посаду після реформування юстиції й уже майже вісім місяців займається приватною адвокатською діяльністю. Йому сусідка і повідомила про пожежу, а той уже викликав поліцію та рятувальників.

Висновок поліції не забарився — «Hyundai Elantra» хтось спеціально підпалив. Адже вигорілі уламки від авто, які вилучили слідчі, мали характерний запах пально-мастильних матеріалів. За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу слідчі Здолбунівського відділення поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. Зараз шукають тих, хто це зробив.

Цікаво, що напередодні підпалу колишній посадовець святкував свій день народження. Однією з версій слідства є та, що у такий спосіб з 36-річним здолбунівцем хтось звів рахунки.

В’ячеслав БедикайлоВ’ячеслав Бедикайло, потерпілий:

— Вигоріла уся передня частина автомобіля та салон. Вцілів лише багажник та задні колеса з підвісками. Доведеться купувати новий автомобіль, адже відновлення спаленого обійдеться дуже дорого. Більше того, цей автомобіль не був застрахований.

Пов’язую те, що сталося, із своєю роботою в органах юстиції. Своїми здогадками я й поділився з поліцією. Адже під час моєї адвокатської діяльності ще не було якихось резонансних справ, за які могли б таке вчинити. Жодних погроз також мені не надходило. Окрім того, я уже оскаржив своє звільнення з посади начальника виконавчої служби у суді першої інстанції та готуюся до другої. Мені вдалося довести, що ніякої реформи юстиції не відбулося, була лише зміна назв, а функції залишилися однаковими.

До речі, мій автомобіль більше восьми років постійно був припаркований у дворі. Той, хто це зробив, хотів зробити мені неприємність. Адже перед цим у мене був день народження.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також