Агресивний син не допускав медиків до непритомного батька: лаявся та бив кулаками по автомобілю «екстренки»

1325 0

Ми у соцмережах:

Агресивний син не допускав медиків до непритомного батька:  лаявся та бив кулаками по автомобілю «екстренки»

Сьогодні об 11:07 на лінію 103 надійшов виклик від жінки, яка повідомила, що її 75-річний сусід потребує медичної допомоги. Він був непритомним.

За вказаною адресою в 11:16 прибула спеціалізована лікарська бригада Рівненської станції екстреної медичної допомоги у складі лікарки Олександри Старової, фельдшерів Ольги Сомової, Вікторії Євчук та водія Сергія Кузьміна.

Медики не могли потрапити в квартиру, щоб оглянути пацієнта та надати йому допомогу, бо цьому перешкоджав його син. Чоловік агресивно поводився та лаявся до медиків. Зважаючи на ризик для здоровʼя та життя пацієнта, а також небезпеку для працівників «швидкої», лікарка бригади Олександра Старова натиснула на «тривожну кнопку». Медики повернулися в автомобіль «екстренки».

Агресивний родич вибіг на вулицю та почав бити по авто «екстренки», лаявся та намагався потрапити всередину.

За декілька хвилин приїхала Державна служба охорони. Вони вгамували чоловіка. Тільки після цього бригада «екстренки» змогла без перешкод оглянути та надати потрібну допомогу відповідно до протоколу МОЗ 75-річному пацієнту, який лежав на підлозі у квартирі. Попередній діагноз: поверхнева травма вуха, закрита черепна-мозкова травма. Чоловік відмовився від госпіталізації.

Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги дякує Управління поліції охорони в Рівненській області за допомогу.

- Вкотре звертаємося до оточуючих та родичів пацієнтів: не заважайте медикам виконувати свою роботу, адже від оперативності їх дій може залежати життя близької вам людини. Про подію повідомлено поліцейським, - йдеться у повідомленні медиків. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також