Активіст вдарив чиновника, бо той обізвав його дубокрадом

2664 0

Ми у соцмережах:

Активіст вдарив чиновника, бо той обізвав його дубокрадом

РВ вранці повідомляла про бійку між першим заступником голови міста Костополя та активістом Олександром Вірчиком. Відео виклали в мережу. Після цього посадовець записав звернення, де сказав, що піддався на провокацію. А його опонент тепер каже, що так відреагував на особисті образи.

Починається відео з моменту, коли Вірчик питає опонента: "Ти крав зо мною дуби?". Далі – бійка. Перший заступник міського голови Костополя Андрій Ткачук, а у футболці й шортах – Олександр Вірчик,

- До виборів ще далеко. Знав, що буде непросто. Замовна компанія проти мене почалася дуже активно. Шкодую, що сьогодні не стримав емоцій та піддався на провокації псевдоактивістів. Я теж жива людина. Брудні технології які використовують мої опоненти, не дадуть того ефекту на який вони очікують, - заявив Андрій Ткачук.

Опонент посадовця в коментарі Суспільному сказав, що передувало конфлікту бажання його і товариша дізнатись, за чий кошт у місті з'явились білборди Ткачука з привітанням до дня міста.

- Він (А.Ткачук,-ред.) десь ховався від запитань. Я написав на білборді, що це – корупція і вони хапуги. Потім ми зустрілись і почали задавати питання: "за чий рахунок?", "чому використовуєте адмінресурс?". А він мене дубокрадом назвав, принижував,розповідає свою версію пан Вірчик.

Коли запитали активіста, хто перший почав бійку,  Вірчик відповів,  що його опонент під час дискусії підійшов надто близько, відтак спочатку він його відштовхнув. Уже після цього почалось те, що видно на відео. Йти на мирову активіст не збирається. 

У поліції кажуть, що потерпілий 34-річний посадовець звернувся із заявою про побиття від свого 47-річного опонента. За фактом умисного нанесення легких тілесних ушкоджень правоохоронці почали розслідування.

Такі дії у разі доведення провини караються штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (до 850 гривень) або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також