Акціонери «Вереса» підтримали рішення про створення дитячої футбольної академії

1017 0

Ми у соцмережах:

Акціонери «Вереса» підтримали рішення про створення дитячої футбольної академії

Акціонери народного клубу підтримали ініціативу щодо створення у Рівному дитячої футбольної академії. За відповідне рішення проголосували на дистанційних чергових загальних зборів акціонерів ПАТ «РНК «Верес», що відбулись онлайн.

Директором футбольної академії Верес призначили Ореста Баля.

- Рішення про створення футбольної академії у Рівному - ще один революційний крок на шляху розвитку народного клубу Верес. Завдяки координації зусиль президента клубу, обласної та міської влади - ми вже маємо можливість проводити домашні матчі на стадіоні у Рівному. Зусиллями клубу завершується будівництво двох тренувальних полів. Тепер ми можемо продовжувати думати про майбутнє та інвестувати у власних вихованців - талановиту місцеву молодь. Орест Баль - людина із великим футбольним і тренерським досвідом, покликана організувати роботу нашої академії. - сказав генеральний директор народного клубу Верес Антон НАЗАРУК.

Окрім того, в рамках онлайн засідання чергових загальних зборів акціонерів ПАТ «РНК «Верес» розглянули ще дев'ять питань. Учасники зборів затвердили звіт генерального директора та наглядової ради клубу, ознайомилися з висновками зовнішнього незалежного аудиту за підсумком року. А також підтримали рішення про зміну місцезнаходження офісу Товариства (на вул. Борисенка 2 у центрі Рівного).

- Проведення зборів онлайн було для нас новим досвідом. Проте, збори відбулись чесно і прозоро: голоси всіх акціонерів, які взяли участь, враховано. Наш клуб завдяки новим можливостям і діджитал-інноваціям стає більш ефективним та сучасним. - сказав корпоративний секретар наглядової ради народного клубу Верес Вадим КОРЖ. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також