Акціонерного товариства ще немає, а перемога вже є

921 0

Ми у соцмережах:

Акціонерного товариства ще немає, а перемога вже є

Рівненський «Верес» розпочав новий чемпіонат у другій лізі з перемоги. У виїзній грі проти хмельницького «Поділля» рівняни виглядали переконливіше, а тому рахунок у підсумку міг бути й більшим ніж 1:0.

На гру до Хмельницького «Верес» вирушив після презентації оновленої команди, що відбулася на стадіоні «Авангард», де триває реконструкція. Гравці та керівники клубу вийшли на представлення у будівельних касках, а вболівальники, яких було приблизно стільки ж, без них. На щастя, цегла нікому на голову не впала, і столичний бізнесмен Іван Надєїн, який нині є головним спонсором команди, оголосив про завдання на сезон — вийти до першої ліги.

Представляли Івана Надєїна президентом клубу, хоча формально публічне акціонерне товариство, яке він має очолити, ще не створено.

— Громадська спілка вже пройшла аудит, подаємо документи і чекаємо на початку серпня рішення комісії про створення юрособи, — розповів під час зустрічі з вболівальниками Іван Надєїн. — Буде місяць на формування статутного капіталу. За нашими оцінками, на вересень ми вийдемо з оплаченим статутним капіталом, і тими акціями, які будуть продані назагал і сформують весь статутний капітал. Ми пройшли складний етап, ліквідували більшу частину боргів, втримали команду, прийняли рішення щодо головного тренера, взяли 9 футболістів, провели збори. Сподіваюся на гарний початок сезону. Стоїть завдання вийти в першу лігу, але найголовніше — повернути «Верес» у Рівне. Тому виникла ідея презентувати команду саме на цьому місці. Якщо не буде команди, тоді для чого стадіон, і навпаки. Міськрада нас запрошувала до цього проекту і обіцяла приблизно 25% фінансування. Загальний бюджет на сезон — 10–12 мільйонів гривень. Ми сформуємо спонсорські пакети на загальну суму 5 мільйонів гривень. Вже по багатьох є домовленості. Все інше будуть фінансувати акціонери. Запрошую усіх охочих. А поки що основне фінансування на мені особисто. Втім, сподіваюся, що ми створимо той проект, коли акціонерне товариство шляхом викупу акцій зможе фінансувати більшість видатків, які не будуть покриті спонсорським пакетом.

Наступну гру «Верес» проведе 10 серпня у Млинові проти «Чайки» з Київщини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також