Акція «Я захищаю свою Україну!» стартувала з Рівного

1401 0

Ми у соцмережах:

Акція «Я захищаю свою Україну!» стартувала з Рівного

У найближчих два тижні вона пройде й у інших західних областях України, де офіцери цивільно-військового співробітництва разом з представниками військових комісаріатів розмістять відповідні банери та розповідатимуть молоді про захист Батьківщини.

Банери з гаслом «Я захищаю свою Богом дану Україну» вже розміщено у 15 місцях Рівненщини. У Рівному — на центральному автовокзалі, автостанції «Чайка» та залізничному вокзалі касири роздають усім місцевим та гостям міста кишенькові календарі з таким же гаслом.

Військовики проведуть заняття з військово-патріотичного виховання з учнями навчальних закладів Рівненщини та нададуть методичну і практичну допомогу викладачам предмету «Захист Вітчизни».

Цей захід проводиться з метою покращення військово-патріотичного виховання молоді, популяризації військової служби та привернення уваги громадян до необхідності захисту нашої Батьківщини. Тільки разом ми зможемо перемогти ворога, — зазначив старший офіцер відділу цивільно-військового співробітництва оперативного командування «Захід» підполковник Андрій Рисюк.

Ініціаторами акції стали офіцери відділу цивільно-військового співробітництва оперативного командування «Захід» та голова Рівненської ОДА. 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також