Акційна знижка на продукти! Не поспішайти купувати

627 0

Ми у соцмережах:

Акційна знижка на продукти! Не поспішайти купувати

Деякі продукти не можна купувати по акції навіть за найпривабливішу ціну. Наприклад, продукти в зім’ятих консервах. Головна причина в тому, що через пошкодження в жерстяних банках бактерії проникають всередину і можуть зіпсувати їжу. В результаті можна отруїтися та навіть потрапити до лікарні.

Попередньо нарізані продукти — це дуже зручно, але це не завжди найкраща покупка. Саме сирні та м’ясні нарізки брати ніколи не варто. Річ у тім, що в них кладуть ті продукти, які вже полежали достатню кількість часу. До того ж термін придатності точно невідомий, адже ніхто не знає, скільки часу продукти лежали до того, як їх запакували.

Вимите листя салату в упаковці багато хто купує, адже вважає його чистим, тому не миють. Але не варто вірити цьому. На таких листках салату можуть бути різні бактерії, навіть сальмонела, яка дуже небезпечна. Тому мити листя все одно доведеться.

Насипні спеції. Багато хто вважає, що сушені спеції та трави зберігаються дуже довго. Однак це не так. Термін придатності більшості спецій закінчується протягом шести місяців з моменту відкриття.

Готова їжа з продуктового магазину — чудовий варіант. Однак найбільший недолік таких страв в тому, що вони зазвичай багаті натрієм і жиром і ніколи не будуть такими поживними, як ті, які ви готуєте вдома. Якщо на такі продукти в магазині знижки, то не варто їх купувати. Все тому, що невідомо, коли був попередньо упакований салат.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також