Акумулятор для мобільного телефону: що варто знати перед купівлею

2066 1

Ми у соцмережах:

Акумулятор для мобільного телефону: що варто знати перед купівлею

Без смартфонів, планшетів, айподів та аналогічних сучасних пристроїв ми вже не уявляємо свого життя. Адже гаджети дозволяють миттєво вирішувати безліч повсякденних завдань. Однак ніщо не вічне. Навіть першокласна техніка, куплена в респектабельному магазині мобільних пристроїв, рано чи пізно виходить з ладу.

Як часто варто міняти батарею мобільного телефону

Через два роки регулярного використання ви можете помітити, що мобільний телефон став тримати заряд менше або перестав заряджатися зовсім – це ознаки виходу з ладу акумулятора. Залежно від навантаження батарея може вийти з ладу раніше або пізніше.

При цьому якщо аккумулятор знімається, то вам не потрібно звертатися в сервісний центр для заміни. Досить вибрати на сайті відповідну батарею по типу, розміру та ємності, якщо в наявності інтернет-магазину не виявилося моделі від виробника саме під ваш пристрій. Заміну можна зробити самостійно.

Щоб захистити смартфон або плеєр, зробити його більш яскравим та досконалим, варто купувати аксесуари та комплектуючі в перевірених точках продажу. Наприклад, в інтернет-магазині “ВсеПлюс”, де ви знайдете все необхідне для тривалої та надійної роботи будь-яких девайсів.

Які типи батарей існують

 • Нікелеві.Ці акумулятори вже вийшли з обігу, їх легко можна впізнати за великими габаритами та вагою, але вони ще можуть зустрічатися серед старих моделей телефонів.

 • Літій-іонні.Прийшли на заміну нікелевим, їх виробляють легкими та компактними, батареї витримують до 1000 циклів зарядки-розрядки. Чутливі до холоду, при мінусовій температурі розряджаються швидше.

 • Літій-полімерні. Можуть мати мінімальну товщину, тому використовуються в ультратонких смартфонах. Відрізняються більш високою вартістю.

 Як продовжити життя батареї вашого телефону

 Дотримання декількох простих правил допоможе вашому смартфону або кнопковому телефону працювати довше:

 • Не піддавайте пристрій нагріву. Перегрітий літій-іонний акумулятор може втратити свою енергоємність та навіть спалахнути.

 • Уникайте механічних пошкоджень та ударів, щоб не спровокувати здуття батареї.

 • Не доводьте телефон до повної розрядки – це знижує потенціал батареї.

 Якщо говорити про ємність батареї, то не варто боятися купувати більшої місткості, ніж була встановлена у вашому телефоні, на його продуктивність це не вплине, але автономності побільшає.

На правах реклами


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також