Алан Ауссі став футболістом «Вереса»

538 0

Ми у соцмережах:

Алан Ауссі став футболістом «Вереса»

Двадцятирічний центральний захисник Алан Ауссі продовжить кар'єру у складі рівненського Вереса. Футболіст підписав контракт із народним клубом. За червоно-чорних Алан Ауссі виступатиме на правах оренди упродовж наступних півтора року.

Права на футболіста належать київському Динамо. Втім, згідно з умовами орендної угоди, народний клуб матиме можливість першочергового викупу.

Алан Ауссі народився 30 червня 2001 року у Донецьку. Зріст - 187 см. Центральний захисник. Вихованець академій донецького Шахтаря та київського Динамо. Попередні клуби: Динамо (Київ), Торпедо-БелАЗ (Жодіно, Білорусь), Слован (Ліберець, Чехія). У складі білоруського клубу зіграв 2 матчі кваліфікації Ліги Конференцій УЄФА.

Також Алан Ауссі зіграв 6 матчів за збірну України U17 (1 гол) та 2 гри за збірну України U19.

Алан поділився першими враженнями від перебування у новій команді.

- В мене були й інші пропозиції. Але усі - лише на рівні розмов. Конкретну пропозицію про співпрацю отримав саме від Вереса. Було дуже приємно дізнатися, що головний тренер рівнян особисто зацікавлений бачити мене у своїй команді. Спробую принести якомога більше користі Вересу на футбольному полі.

Дотепер знав про Верес те, що це дуже медійний клуб. Насамперед, завдяки Дмитру Поворознюку і його проєкту.

Був особисто знайомий із головним тренером команди - Юрієм Миколайовичем Віртом. Також - із деякими футболістами. З Артемом Данилюком ми перетиналися у юнацькій збірній України, з Ігорем Гуком - у Динамо U19.

У новій команді мене зустріли дуже привітно. Радий опинитися у хорошому колективі.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також