Алексєвич тепер не контролює бюджет міста, бо в опозиції

1553 0

Ми у соцмережах:

Алексєвич тепер не контролює бюджет міста, бо в опозиції

Після відставки міського голови Олександра Третяка “Європейська солідарність” опинилась в опозиції у Рівному, і втрачає поступово посади у владах і впливовість у міськраді. На сесії минулого тижня усунули з головування у депутатській бюджетній комісії Павла Алексєвича (представника ЄС) та обрали натомість Романа Яворського, депутата від партії “Слуги народу”.

Офіційно його усунення пояснюють тим, що депутат Алексєвич з початку повномасштабного вторгнення став військовослужбовцем Збройних Сил України, а отже не має часу на робту в раді. Але ж насправді всі розуміють, що прихильники Петра Порошенка тепер перебувають в опозиції.

Роман Яворський, депутат Рівненської міської ради:

- Призначення мене головою бюджетної комісії – це винятково робоче питання. Адже мій колега Павло Алексєвич служить в армії. Через це він не міг виконувати свої обов’язки так, як це було до війни. Нагадаю, що бюджетна комісія контролює не лише розподіл, але й витрачання коштів з міського бюджету. Раніше члени комісії їздили на всі важливі об’єкти та контролювали як проводяться ремонти. Однак після того, як Алексєвич став військовослужбовцем ЗСУ, то це усе припинилося. Зараз ми не розуміємо, на якій ми знаходимося стадії, який у нас відсоток виконання бюджету в частині капітальних і поточних видатків. Через це й депутати ухвалили рішення змінити голову бюджетної комісії.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також