Алея сакур з`явиться біля Рівненського МБК

770 0

Ми у соцмережах:

Алея сакур з`явиться біля Рівненського МБК

Міському будинку культури - 65 років. Запитати би у рівнян: «Чим для вас є МБК?»

Хтось скаже, що це колиска української культури, інший - що маленька батьківщина великого рівненського гумору, для когось - стоптані підошви танцювальних чобітків, чи світло софітів. Дехто навіть пригадає тут першу студентську дискотеку, або перше шлюбне «так». Для когось це стежина роками протоптана на роботу, а для інших - запах костюмерної і різнобарв’я українського однострою. Хтось пригадає радянські крісельця, а інший - затамує подих згадуючи шалену концертну атмосферу ошатної зали. 
 
Так, МБК — це не просто стіни і стеля. Це кілька поколінь нашої культурної історії. Це родина! Така ріЗна і така ріДна! 
 
У понеділок, 26 жовтня, з 10 години і упродовж дня, творчі колективи МБК висаджуватимуть алею сакур, як символ потужної культурної родини. Родини, яка має міцне коріння і яка тішитиме ще не одне покоління цвітом своєї крони.
 
«Я пам'ятаю яблуньку, яку ми з татом садили в моєму дитинстві. Мій син теж посадив дерево. Знаю, що це особливо трепетний момент. Тому хочу, щоб висадкою цих дерев колектив Міського будинку культури поєднало це відчуття єдності і прив' язаності до закладу. Це буде те, що залишиться наступним поколінням. Хтось колись приведе сюди свою дитину і покаже посаджене деревце» , - ділиться директорка закладу Ольга Стельмах. 
 
А й справді, дуже хочеться, щоб через роки рівняни не лише милувалися цвітінням піднебесної квітки, але й з усмішкою і приємним щемом у серці згадували роки проведені в стінах нашого Будинку культури. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також