Алкогольний тест-драйв від СТО

3093 1

Ми у соцмережах:

Алкогольний тест-драйв від СТО

У Рівному колишній працівник станції технічного обслуговування Роман Максимчук вщент розбив БМВ своїх клієнтів. У неділю, 24 березня, він взяв із гаража відремонтоване авто, вартістю 40 тисяч доларів, щоб покататися. Через деякий час про зникнення автомобіля заявив його власник.

Виявилось, що п’яний ремонтник зі своїм другом врізалися у бетонну огорожу на вулиці Білій. Швидкість була настільки великою, що після удару авто ще деякий час протягнуло по огорожі, після чого воно загорілося. Усе, що залишилося від БМВ, це обгорілий каркас. Власник СТО заявляє, що вже давно звільнив робітника Романа. Буцімто той заглядав у чарку. Але від колишнього місця роботи у нього залишилися ключі, скориставшись якими, він і вкрав автомобіль.

Антон Крук, речник обласної поліції:

— Підприємець самостійно займався ремонтом та діагностикою автомобілів, бо звільнив свого працівника, який був у запої. У неділю близько четвертої години дня винуватець ДТП прийшов до гаража та забрав звідти автомобіль. Після цього його життя уже рятувала «швидка» на вулиці Білій. Він не заперечував, що сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння. Разом із ним в автомобілі перебував його 34-річний товариш. Але слідство досі не пред’явило йому жодних звинувачень, бо роль його пасажира ще невідома. Може бути, що він нічого не знав про крадіжку авто. Цим чоловікам пощастило, що залишились живі. Адже вони не використовували паски безпеки і в момент удару були непристебнуті. Окрім цього, на вулиці Білій були перехожі, яких некерований автомобіль дивом не зачепив.

Додамо, що пасажир та водій автомобіля отримали численні травми, забій грудної клітки та переломи рук і ніг. Проти Романа Максимчука поліція порушила одразу дві кримінальні справи, які стосуються викрадення автомобіля та заподіяння збитків в особливо великих розмірах. Якщо суд визнає його винним, то у в’язниці він проведе найближчі 15 років.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також