Альтернатива морю: «Біле озеро» запрошує на відпочинок і оздоровлення

2191 0

Ми у соцмережах:

Альтернатива морю: «Біле озеро» запрошує на відпочинок і оздоровлення

Рівненська АЕС, окрім енергоблоків і енергетичної інфраструктури, є власником ще й великої кількості соціальних об’єктів як у місті Вараш, так і на території Вараської громади. Атомна станція утримує спортивний комплекс, до якого належать сучасні обладнані спортивні зали, плавбасейн, стадіон; санаторій-профілакторій; готель «Вараш»; Палац культури, реабілітаційно-оздоровчий комплекс «Біле озеро». Функціонування цих об’єктів дозволяє забезпечити високий рівень соціальних послуг для працівників РАЕС та населення міста-супутника.

РОК «Біле озеро» є місцем відпочинку не лише для працівників атомної станції, а й для гостей з різних куточків області та всієї України. Щороку на базі оздоровлюється близько 5 тисяч осіб.

Сезон на Білому озері триватиме до кінця літа. В умовах воєнного стану, коли частина морських узбереж України окупована, а інша — замінована, рекреаційний комплекс РАЕС є хорошою альтернативою активного дозвілля.

До послуг гостей — автостоянка, їдальня, буфет, пункт прокату, облаштовані місця для активного відпочинку, затишні альтанки з мангалами, дитячий майданчик. Протягом літа проводяться спортивні змагання й інші заходи.

Перед відкриттям сезону на комплексі провели необхідні ремонти, закупили новий інвентар для занять спортом та плавальні засоби: катамарани, каяки, човни, сапборди і дошки для віндсерфінгу. Їх можна орендувати у пункті прокату.

Наразі на РОК «Біле озеро» завершується ремонт буфету. Тут можуть пообідати ті, хто не користується послугами їдальні, поласувати десертом та випити прохолодних напоїв: безалкогольних чи алкогольних. Заклад має ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями.

На балансі Рівненської АЕС перебувають й інші об’єкти, зокрема кафетерій «Театральний» у Вараші. Тут можна повечеряти з друзями чи відзначити урочисту подію. Вибір страв різноманітний, а ціни — конкурентоспроможні. Заклад також має ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, зокрема і пивом.

Усі продукти та напої для кафетерію «Театральний» і буфету на РОК «Біле озеро», як і для робітничих їдалень Рівненської АЕС, закуповуються відповідно до чинного законодавства — через майданчик «Прозоро».

На Рівненській АЕС працюють тисячі працівників. Відповідно до вимог чинного колективного договору підприємство зобов’язане забезпечувати їх якісним та збалансованим харчуванням, повідомляє пресслужба РАЕС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також