Амфетаміну - на мільйон. На Дубенщині прикрили нарколабораторію просто неба

1598 0

Ми у соцмережах:

Амфетаміну - на мільйон. На Дубенщині прикрили нарколабораторію просто неба

Правоохоронці провели 13 санкціонованих обшуків. Окрім амфетаміну вилучили ще боєприпаси, бурштин та понад 200 тисяч гривень. Під вартою - двоє підозрюваних.

На Рівненщині поліцейські провели масштабну операцію, щоб перекрити канал збуту наркотиків, виявили злочинну групу.

Як розповіли в обласній поліції, організував «бізнес» 37-річний дубенчанин, раніше судимий за збут наркотиків та крадіжку. Залучив до того 40-річного жителя Дубенського району.
 
- На земельній ділянці між двома населеними пунктами Дубенщини у чагарнику чоловіки облаштували нарколабораторію, де виготовляли амфетамін. Прекурсори та необхідне обладнання організатор, під зміненими анкетними даними, замовляв в інтернеті. Виготовлені наркотики ділки збували на території Рівненської області, - кажуть поліцейські.
 
Під час проведення шести обшуків поліцейські вилучили майже кілограм амфетаміну, канабіс, скляні банки й трубки, хімічні речовини, грошові кошти, пакети із залишками наркотичних речовин, електронні ваги, банківську картку, мобільні телефони, та два автомобілі.
 
Суд обрав підозрюваним запобіжний захід - 60 діб тримання під вартою. 
 
Крім того, 26 вересня правоохоронці провели іще сім санкціонованих обшуків у житлових та гаражних приміщеннях інших фігурантів кримінального провадження в містах Сарни та Дубно.
 
- Зокрема, у 45-річного сарненчанина, раніше судимого за крадіжку, поліцейські виявили та вилучили сигнальну міну, 3 гранати із запалами, 154 патрони до вогнепальної зброї, понад 200 тисяч гривень, близько 2 кілограми необробленого бурштину-сирцю та 500 грамів шліфованого «сонячного» каміння, наркотичні речовини, пристрої для їх вживання, мобільний телефон, банківську картку та інші докази, - додають правоохоронці.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також