Незалежність ми проголосили, армію створили, церкву собі повернули. Залишилось обрати президента, створити справжню державу і подолати війну

982 0

Ми у соцмережах:

Незалежність ми проголосили, армію створили, церкву собі повернули. Залишилось обрати президента, створити справжню державу і подолати війну

Той, хто вже розібрався, що таке справжня держава, легше зрозуміє, чому сьогодні владі вона не потрібна. Держава — це такий політичний механізм, де всі представники влади — просто гвинтики, а не боги, як зараз. Утім, гвинтиками вони бути не хочуть. Тому держава їм не потрібна. А країні потрібна, аби зберегти свою віру, землю і душу.

Сучасна демократична держава — це та, в якій спочатку всенародні установчі збори і конституція, а тільки потім — парламент і уряд. А якщо переплутати цю послідовність, то портал для країни відкриється в минуле чи потойбіччя. А нам потрібно тільки в майбутнє. Це давно вже доведено історією і часом.

Взагалі?то політика — диявольський витвір. Адже гроші, лукавство і влада вкупі — вже гріх. Тому кришталево чесних, святих і блаженних у політиці не потрібно шукати. Але й без політики держави немає. І чим величніша постать, тим більше у неї гріхів і складніше життя. Але якщо в її діях і помислах народ відчує віру, правду і волю, то Бог може повернути такій політичній постаті крила. І ці обидва крила будуть у неї вже білі. Така постать разом із народом зможе не тільки створити сучасну державу і подолати війну, а й забрати нашу шапку Мономаха з пекла. Тоді українські церкви почнуть з’являтися не тільки в Росії, а й у Європі.

Бог у поміч всім нам зробити свій праведний вибір, аби величні постаті в Україні почали з’являтися знову.

І ще наостанок: конституція, як і політика, — сварливе слово. За конституцію завжди сваряться, воюють і навіть вбивають. Бо вона обмежує владу в її диявольських діях, аби країна не перетворилась на руїни чи пекло. Тому справжня конституція завжди йде попереду влади і справжня держава неможлива без неї.

Анатолій МІСЯЧЕНКО, голова Економічної спілки підприємців Рівненщини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також