Анатолій Місяченко, голова Економічної спілки підприємців Рівненщини: «Напевне, кожен з президентів зміг би збудувати в Україні сучасну державу, якби хтось її спочатку для нього створив»

1163 0

Ми у соцмережах:

Анатолій Місяченко

Увесь світ уже давно зрозумів, що таке Верховна Рада, тому майже всі країни викреслили її зі своїх конституцій, аби не розпастись, як розпався Радянський Союз. Україні також бажано позбутися цього ганебного явища у своїй політиці і створити справжній парламент.

Бо з Верховною Радою сучасної держави ніколи не створиш. На Заході Україну ще якось терплять, бо вірять, що Україна це також колись зрозуміє. Але ті з нас, хто раніше це зрозумів, давно вже виїхали з України, аби не бачити, що буде з нею далі. Адже замість створення сучасної держави Україна кожні п’ять років оновлює радянську владу на виборах.

З’їзд совєтів, Центральна рада, Верховний совєт і Верховна Рада – це все те саме, тільки перейменоване і модифіковане. Проте зміст залишається той самий. Бо коли депутат тільки фарбує лавки, вигукує якісь підозрілі заяви і розглядає державний бюджет як особисте корито, то люди теж не хочуть нічого ні робити, ні створювати.

Тому президентові Зеленському разом зі своїм народом і громадянським суспільством нарешті доведеться розв’язати цю політичну головоломку, аби зупинити це божевілля, бо далі вже нікуди. І так буде правильно.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також