Анекдоти про нового міністра МВС

2178 0

Ми у соцмережах:

Анекдоти про нового міністра МВС

Якщо раніше жоден з мітингів за участю Юрія Луценка не обходився без гострого політичного анекдоту від невтомного соціаліста, то вже за декілька годин після свого призначення про нового міністра МВС у мережі Інтернет з’явилися анекдоти.`

Якщо раніше жоден з мітингів за участю Юрія Луценка не обходився без гострого політичного анекдоту від невтомного соціаліста, то вже за декілька годин після свого призначення про нового міністра МВС у мережі Інтернет з’явилися анекдоти.

Будемо люструвати «Якось міністр внутрішніх справ Юрій Луценко прийшов на своє перше засідання у міністерстві. На ньому була гарна міліцейська фуражка, светр зі значком жовтої «Пори» і потерті джинси. В руках він тримав революційний гумовий кийок, якого він відібрав у спецназівця під Адміністрацією Президента. Кийок був прикрашений помаранчевими стрічками і наклейкою «Свободу не спинити». Великі генерали одразу ж відчули деяке внутрішнє напруження. — А от скажіть мені, шановні, — тихо почав міністр. — Чи є міліція з народом?— Ну... Дик.. Адже ж.. Якби ж... — розхвилювалися генерали. — Я не чую вас! — вигукнув міністр і торохнув кийком по столу. — Так! — одноголосно відповіли генерали, — Так! Так! Міліція з народом! — Добре, — схвалив міністр. — А от скажить мені, шановні, що це за штука? — і Луценко підняв кийок над головою. Генерали мовчали. — А я сам відповім на це запитання, — сказав міністр. — Це мій портативний люстратор моделі ПЛ-1. І зараз я буду декого з вас люструвати. Він клацнув пальцями, і до кабінету занесли десяток металевих щитів. — Але спочатку ми займемося іншим, — вигукнув міністр. — Я дуже скучив по цьому. Усі взяли щити та вишикувались від стіни до тієї шафи! Швиденько! Генерали вишикувалися один біля одного, з-під щитів видно було їхні генеральські «холодильники». — Як довго я цього чекав, — задоволено сказав міністр. — Зараз я тіпа штурмуватиму Адміністрацію Президента, а ви тіпа будете спецназ. І я вас буду бити, а мені за це нічого не буде, бо я міністр... І з криком «Свободу не спинити» він кинувся на щити.

Про боротьбу з корупцією Якось міністр внутрішніх справ Юрій Луценко прийшов на перше засідання розширеної колегії МВС. Сидить у залі багато міліцейських начальників, на нового міністра з острахом дивляться. А він їм: « З цього дня, панове, будемо жити чесно. Хабарів не будемо брати! А якщо знайду якого корупціонера — то одразу з міліції виженемо!». Мовчать міліцейські начальники. Тільки чути в залі так тихенько: «Нас багато… Нас не подолати…»


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також