Англієць, який навчає рятувальників в Об`єднаних Арабських Еміратах, у Сарнах ділився своїм досвідом з колегами

877 0

Ми у соцмережах:

Англієць, який навчає рятувальників в Об`єднаних Арабських Еміратах, у Сарнах ділився своїм досвідом з колегами

Безпека без кордонів. Європейський досвід рятувальної справи на теренах Рівненщини. З дводенним візитом до вогнеборців 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Сарни завітав професійний пожежник з Великобританії - Jason Hall.

Англійський колега має 32 роки стажу в пожежно-рятувальній службі її величності, а також має чималий міжнародний досвід роботи інструктором за кордоном. Нині Jason навчає пожежників  в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Першого дня перебування на Сарненщині англійський колега провів тренінг для сарненських вогнеборців по гасінню пожеж в закритих приміщеннях та багатоповерхових будинках з дотриманням необхідних заходів безпеки для рятувальників на таких складних пожежах.

Другого дня  Jason Hall провів для сарненських рятувальників практичний треніг на навчальному полігоні ДПРЧ-8 по деблокуванню потерпілих з пошкоджених внаслідок ДТП автомобілів.

Окремо було присвячено тренінг по дотриманню техніки безпеки пожежними-рятувальниками при виконанні невідкладних робіт на місці надзичайної ситуації 

Ряувальники кажуть, що такі тренінги є надзвичайно важливими. Вони не лише зміцнюють партнерські відносини між країнами, а й забезпечують впровадження нових та сучасних методів порятунку людей на будь якому контененті земної кулі. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також