Англійська з пелюшок

1860 0

Ми у соцмережах:

Англійська з пелюшок

Курси розмовної англійської мови для дітей віком з трьох місяців (!) до 18 років пропонує міжнародний освітній проект "Рання англійська Helen Doron", до якого днями долучилося й Рівне.

— Такі школи є у Львові і Києві, ми вражені тими результатами, які дає методика, — розповідає представник проекту "Рання англійська Helen Doron" в Рівному Олена Федоренко. — Засновниця цієї методики — ізраїльтянка Хелен Дорон. Сьогодні знання англійської не те що нікому не завадить, а навіть навпаки. Коли людина приїжджає за кордон, не знаючи мови, вона відчуває мовний бар'єр, бо не може нічого сказати. Унікальність цієї методики полягає в тому, що дитину вчать насамперед любити англійську. У школах змушують читати те, що нецікаве, мало уваги приділяють слуханню. Наша ж методика — результативна, бо всі матеріали дуже цікаві. Діти мають доступ до порталу, де можуть грати в інтерактивні ігри. Також дуже важливо, щоб вдома батьки створювали мовне середовище дитині, тобто двічі на день вмикали диск, і щоб дитина заходила на "kangi club" — сайт для дітей англійською мовою.

Стосовно того, як дітей можуть навчати англійської, коли вони ще не знають своєї, п. Олена каже, що до 6 років дитина має здатність сприймати будь-яку інформацію, не розмежовуючи її на "моє" і "чуже": — Постійно слухаючи різні діалоги, пісні, тобто перебуваючи в мовному середовищі, дитина вбирає все, як губка. Підростаючи, вона систематизує знання і може вільніше розмовляти англійською, адже має великий словниковий запас. Проте як швидко дитина запам'ятовує, так швидко і забуває. Тому основною нашою умовою є те, щоб дитина двічі на день слухала диск, щодня чула мову. На наших заняттях дітей розподіляють на групи за віком. Для 45-хвилинних уроків обладнано кімнату з іграшками, книжками, щоб дітям було цікаво.
Софія КАСЕНЮК.