Анімаційний фільм «Переліт» покажуть на великих екранах до Різдвяних свят

3697 0

Ми у соцмережах:

Анімаційний фільм «Переліт» покажуть на великих екранах до Різдвяних свят

Про сюжет мультфільму «Переліт», думки телеведучих, які озвучували головних персонажів анімаційного фільму

 Мультиплікаційний фільм «Переліт» вийде на екрани до Різдва

Напередодні Різдвяних свят у всіх кінотеатрах країни відбудеться прем’єра захопливого анімаційного фільму “Переліт”. Сюжет мультфільму буде цікавим не лише маленьким глядачам, а й дорослим. Подивившись історію про яскраву сімейну подорож, можна буде отримати масу позитивних емоцій та зарядитися добрим настроєм перед Різдвом. Глядачі, яких цікавлять новини кіно, вже, мабуть, вже чули, що озвучкою анімаційного фільму займалися такі відомі телеведучі, як Лілія Ребрик, Валентина Хамайко та популярний інфлюєнсер Нікіта Добринін.

Сюжет мультфільму

В основі сюжету нового мультфільму лежать пригоди сім’ї качок, яка вирушила у довгий переліт до невідомої місцевості на Ямайці, щоб провести там канікули. Відповідальність за подорож лягатиме на батька сімейства, який звик усе контролювати. Через гіперопіку батька герої фільму потрапляють у кумедні ситуації. Однак без допомоги батька їм буде важко обійтися, оскільки обстановка у великому місті дуже відрізняється від лісу, де до цього мешкали качки.
 

Хто озвучував головних героїв мультфільму

До озвучення анімаційного фільму було залучено відомих українських телеведучих, пишуть новини України та світу, тому дивитися його буде дуже цікаво. Смілива качка Пам у мультфільмі говоритиме голосом Лілії Ребрик. Перната родина вирушила в далеку подорож завдяки неймовірному ентузіазму саме цієї героїні. Лілія в одному з інтерв’ю зізналася, що характер цього персонажа дуже близький до неї. Ребрик вважає себе оптимісткою, оскільки їй вдається відшукати позитивні моменти в кожній події, що відбувається в житті. Телеведуча сподівається, що їй вдалося передати характер Пам та глядачі це оцінять. Вона вважає, що нова анімаційна пригода – це одна з найдобріших історій, яку цікаво буде дивитися всією родиною.
 
Валентина Хамайко, яку глядачі знають завдяки ранковому проєкту «Сніданок. Вихідний», погодилася подарувати голос мамі сімейства качок на ім’я Еллі. Телеведуча вважає, що взаємини у сім’ї качок дуже нагадують стосунки сучасних батьків та їхніх дітей. На думку Валентини, батьки під час перегляду мультфільму дізнаються себе в різних ситуаціях. Як виявилось, ведуча і до цього займалася дубляжем. Вона зізналася, що кожен досвід, пов’язані з озвучкою, викликає у неї зворушливі почуття. Для того, щоб отримати хороший результат, Хамайко намагається максимально втілитися у свого персонажа та вловити всі особливості його характеру. Валентині дуже сподобався сценарій анімаційного фільму, оскільки вона сама нерідко вирушає до сімейних поїздок у місці чоловіком та дітьми.
 
Голосом відомого інфлюєнсера Микити Добриніна говоритиме харизматичний Гугу. В інтерв’ю чоловік зізнався, що давно мріяв озвучити якогось цікавого персонажа у мультфільмі й був дуже радий, коли його запросили приєднатися до команди, що займається дубляжем. Микита вважає сюжет анімаційного фільму дуже цікавим та актуальним, оскільки у всіх сімей перед подорожжю виникають різні сумніви, які доводиться долати заради яскравих вражень. Добринін зробив усе можливе, щоб передати характер свого героя на екрані. Він намагався перетворитися на персонажа, щоб підібрати відповідну емоцію в голосі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також