Антикорупційну карту ремонтів презентують у Рівному

1134 0

Ми у соцмережах:

Антикорупційну карту ремонтів презентують у Рівному

4 червня у Рівному команда “Антикорупційного штабу” в приміщенні інформаційно-освітнього простору InfoHub (вул. Словацького, 3А) о 12:00 проведе презентацію свого онлайн-інструменту «Антикорупційної карти ремонтів». На презентації будуть присутні експерти, представники державної влади, журналісти, юристи та громадські активісти.

Експерти ГО “Антикорупційний штаб” створили інтерактивний інструмент, яким можна легко і просто контролювати мільйони гривень, які щороку виділяються місцевою владою на оновлення інфраструктури і модернізацію українських міст. У разі невиконання або неякісного виконання робіт, кожен громадянин може зафіксувати цей факт шляхом коментаря чи фотографії об’єкту. Карта ремонтів вже допомогла запобігти ряду порушень і зберегла близько 2 млн гривень для українських міст.

На презентації буде розкрито, як саме експерти Антикорупційного штабу перевіряють чи виконаний ремонт належним чином, і як, у разі необхідності, звертаються до контролюючих або правоохоронних органів.

Спікерами прес-брифінгу виступлять:

• Юлія Гречка, керівниця проекту “Антикорупційна карта ремонтів”;

• Галина Янченко, засновниця ГО “Антикорупційний штаб”

• Сергій Паладійчук, в.о. голови Рівненської міської ради

• Олексій  Хмилецьки, заступник міського голови м. Рівне. 

Антикорупційний штаб – громадська організація, створена у 2014 році. ГО “Антикорупційний штаб” розробляє цифрові інструменти, які підвищують спроможність громадян контролювати прозорість та ефективність роботи органів місцевої влади. Метою Антикорупційного штабу є запобігання і протидія корупції, а також зменшення толерантності до корупції серед населення.

Додаткова інформація за телефоном +38(073)500-50-22 або на e-mail: shtab.net@gmail.com 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також