Апарт-готель «Вершина»

564 0

Ми у соцмережах:

Апарт-готель «Вершина»

Наші мальовничі та незабутні Карпати завжди залишать теплий спогад про відпочинок.

Вони манять туристів звідусіль, тому що це один з найпопулярніших та найкрасивіших куточків нашої країни. Затишний апарт-готель «Вершина» - це саме та душа Карпат, яка наповнить вас могутньою силою та дасть можливість сповна відпочити. Лісні масиви, милий будиночок в Карпатах, привітні люди та комфортні умови допоможуть вам перезавантажитися за невеличкий проміжок часу.

ОСНОВНІ ПЛЮСИ ВІДПОЧИНКУ В НАШОМУ ГОТЕЛІ:

• Вас завжди приймуть з теплом та щиро радітимуть, коли ви почуватимете себе як вдома;

• В нас прекрасно розвинута туристична інфраструктура, а також транспортна, оскільки дібратися можна без жодних проблем;

• Ви можете помилуватися дивовижними краєвидами, в тому числі і скелями Довбуша;

• Приїхати до нас можна не тільки влітку, а ще й зимою, оскільки краєвиди незмінно зачаровуватимуть красою.

ХАРАКТЕРИСТИКА ЛІТНЬОГО ПЕРІОДУ

Влітку ви можете насолодитися дешевим відпочинком у Карпатах. Порівняно з зимою ціни нижчі на 40-70% (що легко пояснити: більшість відпочиваючих на море їде в червні-серпні). Саме в цей час любителі гірських краєвидів їдуть оцінити місцеву красу.

Плюси літнього періоду:

• Люди в літній період, які проводять тиждень в Карпатах, можуть займатися рафтингом, скелелазінням, їздою на велосипеді, катанням верхи на конях тощо.

• Корпоративний відпочинок найкраще організовувати в невеликих готелях з басейнами, спортивними майданчиками, лазнями та саунами, а також іншими сучасними зручностями.

• В індивідуальних будиночках біля лісу чи річки можна провести травень, липень, вересень і жовтень.

• Відпочинок в Карпатах без посередника – ще один чудовий варіант. Багато розваг для дітей.

ВІДПОЧИНОК ВЗИМКУ

Найвищий рівень цін на курорти зберігається в зимові місяці (грудень, січень, лютий), коли засніжені вершини приваблюють тисячі туристів і любителів зимових видів спорту, але провести час у Карпатах чудово для дешевої травневої відпустки або 3-денна подорож 8 березня. Вибір для тих, хто хоче хоч на кілька днів втекти від сірих буднів і опинитися в оточенні красивих природних ландшафтів, подихати гірським повітрям, помилуватися чистими річками та численними водоспадами.

Якщо вам до вподоби лижі, сноуборди. санки або зимові засніжені гори, то вам обов’язково варто відвідати Карпати в зимовий період.

ОЗДОРОВЧІ ПРОЦЕСИ

Будинок в Карпатах у хвойних лісах буде особливо корисним тому, хто має захворювання дихальних шляхів або ж проблеми з нервовою системою. Наш регіон багатий різними корисними родовищами, такими як:

• Азотні;

• крем’янисті;

• йодо-бромні;

• та багато інших.

Також маючи невеликий бюджет, ви можете чудово оздоровитися за допомогою наших термальних вод.

СКЕЛІ ДОВБУША – НАША ОСОБЛИВА ЛОКАЦІЯ

По-перше, це красиво! Без жодного перебільшення, тут захоплює подих. Особливостями цих скель є краєвиди (серед лісу на горі розкидані групи високих і самотніх скель, наче хтось навмисне вдарив). По-друге, це міфи. Ви, мабуть, знаєте, хто такий цей Довбуш і що таке знамениті опришки. Але навіть без цієї історії місце виглядає таємничим і захоплюючим. Те, як люди пристосувалися жити в цих лісах і скелях, захоплювало з Х століття.

Однозначно це місце має бути в списку чудес і є обов’язковим для відвідування в Україні загалом. Шкода, що так мало людей знають про цю неймовірну місцевість. На великій галявині перед скелею є місця для пікніків та фестивалів. Місцеві по черзі заробляють на туристах. Є екскурсії, катання на конях, сувеніри. Коні слухняні і красиві. Господарі привітні і не жадібні. Щодо проїзду, то під’їжджати треба з боку Поляниці, а не зі сторони Сколе – це дороги з різних сторін гір.

Якщо ви довіряєте Google і спробуєте їхати з траси Стрий-Мукачеве, то будете розчаровані – дорога різко обривається, хоча вона є на карті. Доведеться припаркувати машину біля найближчого населеного пункту та пройти кілька кілометрів на гору. Півторагодинний кільцевий маршрут з вказівниками, інформаційними табличками та місцями відпочинку по дорозі. Є стежки через ліс, які скорочують дистанцію, але крутіші (тому не факт, що ви виграєте час). З іншого боку, такий підйом чудово підходить для туристичного маршруту Карпатами. Загалом, вирішуйте самі – тут мальовничо. А ось знаменитих карпатських боровиків вам доведеться добряче пошукати.

ВІДПОЧИНОК В СЕРЦІ КАРПАТ: ЗАПОРУКА СИЛИ ТА НАТХНЕННЯ!

Наш краї здавна славитьсся кришталево чистою водою, не менш чистим повітрям та гуцульськими звичаями. Якщо ви хоча б раз побували в Карпатах, то вже не спинитися, бо утриматися від подальших подорожей буде вкрай важко. Загадковість та дух гір назавжди вкраде ваше серце, бо саме тут ви знайдете особливий колорит та недоторканні куточки природи.

Вас чекає незабутній сімейний відпочинок в Карпатах з дітьми!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також