Арештували розбійника з Сарненщини

7353 0

Ми у соцмережах:

Арештували розбійника з Сарненщини

Слідчі Сарненського райвідділу поліції після проведеної судово-медичної експертизи перекваліфікували розпочате за фактом грабежу кримінальне провадження та повідомили зловмиснику про підозру за фактом розбою - за частиною 4 статті 187 Кримінального Кодексу України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 28 лютого, близько 20:30 в Сарнах на вулиці Вишневій невідомий побив 35-річного жителя села Яринівка, потому потерпілий упав, а з його карману випав мобільний телефон. Зловмисник підняв смартфон та втік.

Через деякий час поліцейським вдалося встановити та розшукати зловмисника: ним виявився 24-річний житель Сарн. Слідчі затримали його. Під час особистого обшуку в нього вилучили крадений мобільний телефон.

За фактом нападу з метою заволодіння чужим майном, поєднаному із насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу, вчиненого в умовах воєнного стану, повторно, слідчі повідомили затриманому про підозру.

Сьогодні, третього березня, Сарненський районний суд задовольнив клопотання слідчого та обрав підозрюваному запобіжний захід - тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

24-річний житель Сарн раніше судимий за розбій та грабіж. Тепер йому загрожує чергове покарання — до 15 років позбавлення волі. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також