Ароматні лимонно-цукрові подушечки: любов з першого укусу

248 0

Ми у соцмережах:

Ароматні лимонно-цукрові подушечки: любов з першого укусу

 120 г цукру, 150 мл молока,120 мл олії, цедра  лимона, 400 г борошна, щіпка солі, 1 ч. л.  розрихлювача

 

До цукру додати молоко, олію, цедру і перемішати. Додати сіль, розрихлювач і поступово всипати борошно.

Замісити м’яке тісто. Головне – не пересипати борошна. Як тільки тісто почне збиратися в долоні – стоп!

В плоску тарілку насипати трохи цукру і пакетик ванільного цукру; перемішати.

Від джгута відрізати шматочки по 2 см, обкачати в цукровій суміші й викласти на застелену пергаментом дечку.

Випікати 15-20 хв. (не більше, бо печиво буде тверде!) при 180 град.

Перекласти на блюдо і залишити на столі приблизно на годину.

Відразу печиво за смаком ближче до пісочного, а потім стає бісквітно-пісочним.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також