120 г цукру, 150 мл молока,120 мл олії, цедра лимона, 400 г борошна, щіпка солі, 1 ч. л. розрихлювача
До цукру додати молоко, олію, цедру і перемішати. Додати сіль, розрихлювач і поступово всипати борошно.
Замісити м’яке тісто. Головне – не пересипати борошна. Як тільки тісто почне збиратися в долоні – стоп!
В плоску тарілку насипати трохи цукру і пакетик ванільного цукру; перемішати.
Від джгута відрізати шматочки по 2 см, обкачати в цукровій суміші й викласти на застелену пергаментом дечку.
Випікати 15-20 хв. (не більше, бо печиво буде тверде!) при 180 град.
Перекласти на блюдо і залишити на столі приблизно на годину.
Відразу печиво за смаком ближче до пісочного, а потім стає бісквітно-пісочним.