Артем Водолазський - перший новачок БК “Рівне”

907 0

Ми у соцмережах:

Артем Водолазський - перший новачок БК “Рівне”

Двадцятидев’ятирічний досвідчений форвард Артем Водолазський став першим новачком чоловічої команди БК “Рівне” напередодні старту нового сезону.

До нашого клубу він перебрався з Кривого Рогу, де минулоріч виступав за тамтешній Кривбас і виборов бронзові нагороди вищої ліги Чемпіонату України.

Артем Водолазський уродженець та вихованець криворізького баскетболу, народився 11 липня 1992 року, має зріст 197 см та вагу 90 кілограм. Всю свою професійну кар’єру, понад десять років, він провів у командах рідного міста, і завжди був одним з лідерів.

У минулому сезоні у “Кривбасі” Артем Водолазський відіграв 38 ігор. Його середні показники є такими: на майданчику він перебував 28 хв 28 секунд, набирав 14.1 очок, 3,4 підбори, 2,2 результативні передачі, 1,8 перехоплення, 0,7 блокшотів, рейтинг ефективності 14,6. Відіграв він і усі чотири матчі в півфіналі плей-оф проти БК “Рівне”.

 Свою дебютну гру за БК “Рівне” Артем Водолазський має провести вже сьогодні, 10 вересня , на передсезонному турнірі у Луцьку, де гратиме рівненська команда. Як зазначив президент БК “Рівне” Сергій Ліщук, формування складу триває. Наразі в команді перебуває ще декілька гравців на перегляді, і хто з них стане повноцінним баскетболістом БК “Рівне” буде вирішено найближчим часом.

Нагадаємо, що перші матчі у Чемпіонаті України серед команд Вищої ліги БК “Рівне” проведе 9 та 10 жовтня і прийматиме “Говерлу-Прикарпаття” з Івано-Франківська, повідомляє офіційний сайт Баскетбольного клубу "Рівне".

 


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також