Астролог: час розфарбувати похмурі будні!

808 0

Ми у соцмережах:

Астролог: час розфарбувати похмурі будні!

Попри те, що сьогодні початок робочого тижня, та астрологи вважають, що цей день варто було б провести якнайдалі від дому. Будь-які види відпочинку на природі або в новому для вас місці – від сімейного пікніка і заняття активними видами спорту до поїздки на екскурсію – будуть як ніколи актуальні. Можливі не тільки нові враження, а й нові знайомства. Зірки обіцяють масу позитиву, але разом з тим день не схиляє до дипломатичності, так що стережіться суперечок на порожньому місці.

 

Овен

Можуть виникнути розбіжності з оточуючими. Навіть з друзями і близькими буде нелегко знайти спільну мову. Причиною може стати категоричність Овна і небажання йти на компроміс. Втім, навіть якщо це не так, Овну варто сьогодні проявити чудеса терпіння і дипломатії. Зрештою, якщо спір не є принциповим, то чому б і не поступитися?

Телець

Сьогодні ситуація може поставити Тельця перед вибором. Вибір може стосуватися і робочих проектів, і покупок, і особистого життя. Головне, що, зробивши цей вибір, доведеться забути про інші варіанти, тому зірки гороскопу закликають його ретельно зважити всі «за» і «проти». Втім, правило успішного вибору сьогодні просте: серце підкаже Тельцю, що робити, а розум – чого не робити.

Близнюки

Сьогодні розум з серцем буде не в ладу: бажання будуть наполегливо тягнути їх в один бік, а логіка і факти – в інший. Якщо таке сьогодні відбудеться, астрологи радять не поспішати: швидше за все, щоб вони не вибрали, рішення виявиться неправильним. Це рішення повинно бути прийнято і серцем, і розумом, якщо ж не відчуваєте у собі впевненості, значить, варто пошукати інші варіанти.

Рак

День сприятливий, наділяє його комунікабельністю і легкістю в спілкуванні, так що зірки гороскопу радять Раку сьогодні обов'язково відвідати який-небудь захід, посидіти в кафе або просто сходити в гості. У світській бесіді Рак сьогодні зуміє показати себе у всій красі.

Лев

Сьогодні налаштуйтесь на рутинну роботу, хоч в голові і буде шуміти вітер далеких мандрівок. Зірки гороскопу радять поєднати приємне з корисним, зайнявшись плануванням своєї відпустки, навіть якщо до неї ще далеко. Перегляд туристичних сайтів дозволить сьогодні вирватися із задушливого будинку або офісу, подумки перенісшись в прекрасне далеке. Це подарує виразну мету на майбутнє, потужний позитивний заряд і дозволить примиритися з буденною реальністю.

Діва

День не схиляє до того, щоб займатися роботою в тиші кабінету або домашніх стін. Навпаки, сьогодні потрібно внести в своє життя якомога більше різноманітності, побувавши там, де ще не довелось побувати, і отримавши нові враження. Прогулянка по парку, романтичне знайомство, погляд у вікно електрички або в ілюмінатор літака – все це сьогодні загострить почуття, як у дитинстві, повернувши яскравість фарб та вміння жити «тут і зараз».

Терези

Добре було б сьогодні провести якомога більше часу поза домом, наприклад, організувати дружню вечірку в кафе, поїхати на природу, піти в кіно. Подолавши свою інертність, не пошкодуєте – маєте шанс чудово провести час і зав'язати цікаві знайомства. Пора розфарбувати похмурі будні! Слід пам'ятати, що хороший день – це відступ від буденних правил: він не починається з будильника і не закінчується телевізором.

Скорпіон

Є ймовірність того, що ваші стосунки будуть перевірені на міцність. Це здатне торкнутися і робочих контактів, і стосунків з близькими людьми. День провокуватиме конфліктні ситуації, і якщо Скорпіон захоче обійти гострі кути, йому доведеться проявити всі свої дипломатичні здібності. Зірки гороскопу попереджають Скорпіона про те, що як би йому сьогодні не хотілося покритикувати оточуючих, робити цього в жодному разі не варто, інакше результат його засмутить.

Стрілець

Уважно дослухайтеся до того, що говорять навколо: з розмов оточуючих зможете дізнатися щось цікаве для себе – наприклад, інформацію або цінну ідею. Крім того, не слід нехтувати порадами або тим більше відкидати запропоновану допомогу – саме вони допоможуть досягти успіху.

Козеріг

Сьогодні ви можете миттєво спалахнути інтересом до чого-небудь, а також й самі здатні заразити емоціями оточуючих! Можливо, саме сьогодні у виникне нове хобі або романтичне знайомство, а може, ви й самі стане натхненником якогось проекту. День наділяє підвищеною допитливістю: ви здатні перевернути гори, аби задовольнити виниклий інтерес! Правда, зірки гороскопу попереджають його про те, що сьогоднішні захоплення навряд чи виявляться стійкими – якщо їх не підживлювати, вони можуть швидко згаснути.

Водолій

Хороші можливості в справах, пов'язаних з розумовою працею, обмірковуванням і плануванням. День не дуже вдалий для того, щоб почати втілювати ідеї в життя, але ось для того, щоб їх генерувати, підходить ідеально.

Риби

Сьогодні просто протипоказано сидіти на одному місці! Життя вимагає нових подій, емоцій, вражень і якомога більше адреналіну в крові. Не стримуйте свій потяг до руху і до спілкування. Це просто життєво необхідно. Головне, не втрачати контроль над ситуацією і над собою.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також