Астролог: сьогодні є можливість зірвати маски, і зрозуміти хто є хто

990 0

Ми у соцмережах:

Астролог: сьогодні є можливість зірвати маски, і зрозуміти хто є хто

День, коли чужа думка буде тяжіти, тому нам зможуть легко нав'язати свою точку зору, яку в будь-який інший час ми вважали б неприйнятною. Щоб подібного не сталося, потрібно аналізувати все, що вам будуть говорити, і робити правильні висновки з почутого. Не дивуйтеся, якщо в результаті ваші друзі й приятелі виявляться зовсім не такими, якими ви звикли їх сприймати – цей день зірве маски, які вони під час вашого знайомства на себе одягали.

 

Овен

Небажання працювати, що буде сьогодні вираженим, не слід плутати з лінощами – швидше за все, ви будете мати справу з занепадом сил, тому за найменшої можливості варто приділяти час відпочинку.

Телець

До нових справ можна приступати тільки після того, як проаналізуєте попередні помилки і зробите з них правильні висновки, а інакше будете приречені наступати на ті самі граблі.

Близнюки

Не варто дозволяти оточенню використовувати з власною метою ваші ресурси – таланти, здібності і час; не беріть на себе чужу роботу – ні грошей, ні подяки ви за свою благодійність не отримаєте.

Рак

Закон бумерангу цього дня буде сильний як ніколи: якщо ви не хочете, щоб оточуючі думали і говорили про вас погано, не робіть цього самі – відповідь прилетить негайно.

Лев

Небажано робити великі покупки – наприклад, оформляти у власність нерухомість або автомобіль: у надбання може виявитися прихований брак, а гроші за неї вам не повернуть.

Діва

Поповнити запас енергії, якої цього дня категорично бракуватиме, можна, провівши кілька годин на природі (наприклад, в найближчому парку) і спілкуючись з маленькими дітьми.

Терези

День не пробачить необачних вчинків – будь-який свій крок, який би життєвої сфери він не стосувався, необхідно ретельно продумати і прорахувати.

Скорпіон

Бажання закутатися в теплу ковдру і провести день на улюбленому дивані доведеться подолати вольовим зусиллям: поза будинком з вами може статися приємна пригода.

Стрілець

Запорука успіху прийдешнього дня в тому, щоб з самого ранку ретельно розпланувати його: детально дотримуючись пунктів свого переліку, ви встигнете набагато більше, ніж зазвичай.

Козеріг

Цього дня ви будете красномовні й переконливі, і зможете схилити на свій бік навіть найбільш скептично налаштованих опонентів – неодмінно скористайтеся такими вдалими обставинами.

Водолій

Першу половину дня можна буде витратити на розкачку, але в другій необхідно мобілізуватися і здійснити все задумане, не зволікаючи з невідкладними справами.

Риби

Не варто мучити себе думками про те, що ви зробили не так. Або виправте помилки, або (якщо з якоїсь причини це неможливо) забудьте про скоєне і думайте не про минуле, а про майбутнє.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також