Астролог: навіщо намагатися розплутувати вузол, якщо можна його розрубати?

929 0

Ми у соцмережах:

Астролог: навіщо намагатися розплутувати вузол, якщо можна його розрубати?

Сьогоднішній гороскоп передвіщає успіх там, де ви діятимете рішуче, впевнено і безапеляційно, а от якщо вдатись до дипломатії — то день можна вважати провальним. У любові намагайтеся поєднувати рішучість з обережністю. Якщо ви давно не могли зважитися зробити якийсь крок у ваших стосунках, то сьогодні – саме час. Головне, будьте щирі зі своєю коханою людиною – будь-яка фальш буде особливо помітною.

 

Овен

Сьогодні існує велика ймовірність того, що оточуючі будуть намагатися навантажити на Овна свої справи або навіть зробити крайнім у якихось питаннях! Вони відчують його податливість і поступливість, намагаючись безсоромно цим користуватися. Змінити такий стан справ Овен зможе, тільки якщо буде жорстко стояти на своєму, припиняючи подібні спроби. Інакше весь день сьогодні йому судилося присвятити чужим справам, абсолютно закинувши власні.

Телець

Сьогодні весь день ви може відчувати нав'язливий тиск ззовні. Від цього навряд чи вдасться позбутися, а значить, доведеться з цим змиритися. Найкраще, що можна зробити сьогодні, – це усамітнитися і постаратися спокійно зайнятися своїми справами, не відволікаючись і не озираючись по сторонах.

Близнюки

Сьогодні буде рідкісний шанс зробити прорив у якійсь справі! Головне не упустити потрібний момент, щоб, коли настане, діяти рішуче й чітко. Завдяки своїм активним, наполегливим діям, ви сьогодні здатні далеко вирватися вперед. Цей день варто використовувати для того, щоб стрімким ривком досягти нових висот, випередивши конкурентів.

Рак

Сьогодні ви відчуєте загострене почуття справедливості! Ви здатні кинутися грудьми на захист своїх або чиїх-небудь інтересів, якщо визнаєте, що оточують ці інтереси утискають. Що ж, іноді непогано «покачати права», а заодно і поставити кривдника на місце.

Лев

Є вірогідність того, що ви увесь день проведете в пошуках істини. Пошуки правди можуть стосуватися всього: взаємовідносин з оточуючими, роботи, особистого життя. Проте як би вам не здавалося, що справедливість ось-ось повинна восторжествувати, це навряд чи виявиться так.

Діва

Сьогодні зірки гороскопу радять вам йти тільки прямими шляхами! Спроби вести свою гру, а тим більше щось приховати або спотворити, можуть закінчитися сумно. Так що якщо ви хоче отримати потрібний результат, доведеться діяти відкрито. Навколишні сьогодні теж оцінять в вашу чесність і прямоту, однак у спілкуванні не варто зовсім вже перегинати палицю: навіть у відвертості є свої межі.

Терези

Сьогодні в якихось питаннях вам для досягнення потрібного результату доведеться говорити те, що від вас чекають, а не те, що ви думаєте насправді. Або хоча б у потрібний момент промовчати про свої сумніви. Нічого не поробиш, відвертість доречна не завжди, а у важливих розмовах – тим більше.

Скорпіон

Сьогодні у справах Скорпіон буде налаштований рішуче і по-бойовому. Навіщо намагатися розплутати вузол, якщо можна його розрубати? Найцікавіше, що в якихось питаннях такі заходи можуть допомогти – проте далеко не у всіх. Ось чому до справ, що вимагає часу і делікатного підходу, Скорпіону сьогодні краще навіть на гарматний постріл не підходити. Або ж заздалегідь змиритися з їх повним і беззастережним провалом.

Стрілець

Сьогодні доведеться розгрібати завали. Ситуація, швидше за все, складеться так, що вам доведеться хоча б у чомусь навести порядок. Можливо, цим «чимось» виявиться робочий стіл, а може бути, прийшла пора розкласти по поличках свої справи і плани. Ухилятися не варто, адже під час цього процесу є шанси виявити щось забуте, але досі актуальне і досить коштовне.

Козеріг

Сьогодні відчуєте дисонанс з оточуючими, в тому числі і з близькими людьми. Вам може здаватися, що всі навколо напускають на себе занадто важливий вигляд, навколишні ж в свою чергу будуть незадоволені безпечністю Козерога. До справжніх конфліктів це навряд чи призведе, однак щоб взаєморозуміння не дало тріщину, варто частіше робити серйозне і розумне обличчя.

Водолій

Сьогодні у справах ви здатні на рішучі, навіть радикальні заходи – особливо в сфері фінансів. Замість того, щоб сім разів відміряти, ви будете налаштовані сім разів відрубати! З одного боку, є небезпека того, що ви необдумано пустите гроші на вітер. З іншого ж – ваш бойовий настрій допоможе сьогодні зважитися на ті фінансові кроки, які вже давно назріла необхідність зробити.

Риби

Сьогодні у вас може прокинутися критик. Причому критичність Риб меншою мірою спрямована на себе і більшою – на всіх інших. Рибам може здаватися, що їхні зауваження змусять оточуючих засоромитися і виправити помилки, однак на ділі все буде не так. Мудрі поради Риб сьогодні пропадуть даром, а от критика здатна стати джерелом образ. Так що вам вирішувати, чи варто витрачати на критику нерви і сили без всякої надії на результат.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також