Астролог: не перетворюйтесь у “лежачий камінь”!

937 0

Ми у соцмережах:

Астролог: не перетворюйтесь у “лежачий камінь”!

Сьогодні день переповнений емоціями. Навіть якщо ви спланували цей день заздалегідь, вам навряд чи вдасться виконати свій план до кінця. Вашою дороговказною зіркою стануть бажання і почуття, тож день обіцяє бути непередбачуваним, але загалом успішним. Навіть у фінансових і ділових питаннях вам варто дослухатися інтуїції й багато в чому покладатися на удачу.

 

Овен

День передвіщає щасливі шанси, але багато чого залежатиме від того, чи зуміє він ними скористатися. Події можуть розвиватися стрімко, вимагаючи прийняття швидких рішень. Тому намагйтесь весь день намагатися бути в тонусі. Тільки тоді ви зможе впіймати жар-птицю за хвіст!

Телець

Спробуйте вирватися якомога далі за межі рутини і повсякденності! Зробити це можна по-різному, було б бажання. Заплануйте побачення на вечір, купіть квиток у театр або в кіно. Можна експериментувати у творчості чи кулінарії, оновити гардероб, придбати екзотичний тур... Сьогодні Тельцю досить зробити лише перший крок назустріч змінам, і він не пошкодує.

Близнюки

Чого сьогодні точно не варто робити Близнюкам, так це на самоті сидіти ввечері вдома. У самій гущі натовпу, в центрі уваги, вони відчуватимуть себе як риба у воді! Сьогодні Близнюкам будуть властиві такі якості, як товариськість, привабливість і яскраві емоції. Завдяки цьому, вони легко впишуться в будь-яку компанію або у колектив.

Рак

Сьогодні – день, коли ви маєте шанс відчути на собі, що співпраця, підтримка, партнерство – це не просто слова. Можливо, сьогодні ситуація складеться так, що допомога буде надана ваму, а може бути, що й ви самі у потрібний момент підставите комусь своє плече.

Лев

Лев буде схильний до неорганізованості, забудькуватості і може випадково, сам того не помітивши, порушити будь-які межі – в тому числі й межі пристойності, субординації або чийогось терпіння. Будуть добре вдаватися будь-які справи, де можна проявити творчу жилку і кмітливість, а ось у питаннях, що вимагають конкретики, шанси на успіх близькі до нуля. Діва

Доведеться звернути увагу на стан своїх фінансів – події будуть до цього підштовхувати. Можливо, доля підкине премію або підвищення зарплати, а може бути, і не настільки приємний сюрприз. Щоб вашіф дії не призвели до втрат, не варто ризикувати і брати участь в сумнівних фінансових операціях.

Терези

Ситуація може змусити вас захищати свої інтереси – і ви цілком здатні з цим завданням впоратися. День наділяє Терези здатністю переконувати у своїй правоті, так що оточуючі сьогодні будуть уважніше, ніж зазвичай, дослухатися їхніх аргументів. Зірки гороскопу радять Терезам скористатися цим не тільки для вирішення спірних питань, але й для ведення переговорів і для успішного просування своїх проектів та ідей.

Скорпіон

Варто звернути увагу на свої сни: вони можуть виявитися віщими! І річ тут не стільки в містиці, скільки у тім, що вдень аналізувати обстановку заважають бажання та емоції. А ось підсвідомість важче обдурити, але її слабкий голос зазвичай чути лише вночі, уві сні. Сьогодні ж інтуїція у Скорпіона буде загострена до межі, а голос підсвідомості – чути особливо голосно.

Стрілець

У Стрільця є шанс зіткнутися з таким маловивченим явищем, як дежавю. У нього може виникнути відчуття, що якісь події, що відбуваються навколо, вже відбувалися раніше, а якусь незнайому людину він уже бачив... Причина ж у тому, що сьогоднішній гороскоп наділяє Стрільця могутньою інтуїцією і вмінням передчувати, що відбувається. Завдяки цим якостям, Стрілець здатен передбачати розвиток подій і може проявити себе в справах, що вимагають інтуїтивного підходу, а також у психології та спілкуванні з людьми.

Козеріг

Сьогодні – день, коли є можливість закріпитися на досягнутих рубежах або навіть вирватися вперед! Зірки гороскопу обіцяють сприяння в будь-яких сферах – від бізнесу і кар'єри до кохання – а також достатньо енергії й пробивних здібностей, щоб здійснити задумане. Тільки не варто ставати «лежачим каменем», відмовляючись від привабливих перспекти.

Водолій

Спілкуйтеся з людьми всюди — і на роботі, і в дорозі або вдома. Комунікабельність буде на висоті, дозволяючи без зусиль вирішувати питання, переконувати, заводити нові знайомства - і романтичні, і ділові.

Риби

Сьогодні вимальовується суперечливий візерунок. З одного боку, Риби будуть сповнені сил та енергії, завдяки яким навіть найважче завдання їм по плечу. Однак при цьому день не обіцяє їм легких шляхів – навпаки, лише долаючи труднощі й перешкоди, Риби зможуть проявити себе з кращого боку. Тому не варто засмучуватися, якщо доля сьогодні поставить перед вами перешкоду або виманатиме напруження всіх сил – тільки так Риби зможуть сповна реалізувати свій могутній потенціал і домогтися успіху.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також