Астролог: уникайте марних розмов

902 0

Ми у соцмережах:

Астролог: уникайте марних розмов

Сьогодні небажано когось критикувати, допускати емоційну черствість, але й вступати в діалоги особливо не варто. Астролог дав прогноз для всіх знаків Зодіаку на сьогодні, 20 листопада.

 

Овен

Овнам сьогодні знадобиться вміння зачаровувати навіть дуже складного співрозмовника. Демонструйте дипломатію навіть у момент, коли захочеться нахамити людині, не здатній адекватно сприйняти ваші слова.

Тілець

Не слід панікувати, якщо буде помічено байдужість у спілкуванні з партнером. Корисно переключити всю увагу на себе. Оновити свій гардероб, відвідайте масаж, кабінет косметолога.

Близнюки

Близнюки в цей день ризикують потонути в чиїхось бездонних очах. Це досить небезпечно для тих, хто вже перебуває у стосунках. Ще одним гострим моментом дня можуть стати неприпустимо високі витрати, занадто калорійна трапеза.

Рак

Сьогодні не передбачається особливих приводів для хвилювань. Швидше за все, ця середа пролетить в побутовій метушні, у виконанні обов'язкових справ, у контактах з друзями.

Лев

У пошуках нового стилю може пройти цей день. Можливо, слід проявити консерватизм, або, як мінімум, запитати поради у партнера. Для самотніх Левів сьогодні підвищується ймовірність цікавих знайомств.

Діва

Не поспішайте сьогодні, кожна з намічених справ вимагає уважного і серйозного підходу. Слід поберегти свою репутацію - подумайте про це ще до того, як викладати пікантні фото на своїй соціальній сторінці.

Терези

Середа, скоріш за все, пройде дужеь нудно. Не передбачається нічого, про що хотілося б згадувати. Закружившись у вирі обов'язкових справ, неодмінно дозволяйте собі зупинки для ароматної кави, для спілкування із сім'єю або колегами.

Скорпіон

Є сенс поділитися своїми планами з близьким членом сім'ї. Можливо, з боку оцінивши цей проект, родич допоможе корисними рекомендаціями. В іншому середа, швидше за все, пройде досить монотонно.

Стрілець

Сьогодні може знадобитися консультація фахівця в якійсь вузькій галузі знань. Не відкидайте і такий варіант, як допомога людини, з якою в минулому навчалися, дружили або працювали. День, швидше за все, не принесе особливо важливих подій.

Козеріг

З легкістю будуть вдаватися справи, які в минулому вимагали надмірних зусиль. Можливо, з'явиться бадьорий настрій, разом з яким зросте енергетичний потенціал.

Водолій

У цей день може загостритися ділове чуття. Постарайтеся не пропустити вигідний шанс стати трохи багатшими. Що стосується особистого життя, то цінуйте те, що маєте, і спробуйте злегка відкоригувати те, що не надає належного задоволення.

Риби

Риби в цей день навряд чи зможуть зрозуміти наміри когось із близьких людей. Можливо, найкращий друг (постійний партнер, один з батьків) виступить з необгрунтованою критикою або збентежить своєю байдужістю. Не намагайтеся «розрулити» ситуацію. Правильніше буде переключити увагу на щось інше.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також