Астрологічний прогноз на 1 березня

717 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 1 березня

 

Овен

Потрібно розподілити запаси енергії так, щоб залишилося до кінця тижня. Якщо хочете зберегти фізичне здоров'я, будьте помірні у всьому.

Телець

Перший весняний день, незважаючи на ситуацію, ви зустрінете в бадьорому настрої. Головне – зберігайте спокій і будьте поряд з рідними.

Близнята

Обмежте спілкування по телефону. Сьогодні потрібно розраховувати на себе. Насамперед - позитивні думки, від них навіть постава вирівнюється.

Рак

Зірки рекомендують зайнятися медитативними практиками. У вас є шанс ухопити за хвіст «золоту рибку», якщо не лінуватиметеся.

Лев

Необхідно бути уважнішими, є можливість масштабних помилок. Можливі неприємні наслідки вашого впливу на деяких осіб.

Діва

Перед тим, як робити якісь кроки, потрібно продумати все до дрібниць. Сьогодні буде чимало складних ситуацій, переступити через які не вдасться.

Терези

День найбільших моральних відкриттів. Будьте обережні, висока ймовірність залишитися без грошей. Більше перебувайте, по можливості, на свіжому повітрі.

Скорпіон

Дратуватиме чужа балаканина і підвищена емоційність. Це все від особистої психологічної перевантаженості, настав час відпочити.

Стрілець

Спокійно сприймайте все, що станеться. Самовладання і розсудливість – насамперед. У бізнесменів з’явиться чимало проблем, які невдовзі вирішаться.

 Козеріг

Якщо сьогодні захочеться спробувати себе на новій ниві чи круто змінити життя, то Фортуна на вашому боці. Немає недосяжних цілей.

Водолій

Провокаторів навколо безліч. Одні хочуть викликати на конфлікт, іншим захочеться вразити вашу душу. Інтуїція допоможе в таких випадках.

Риби

Не треба зранку брати занадто швидкий темп. Ви все встигнете, якщо не метушитиметеся. Якщо зробите неправильний хід, то назад ситуацію не прокрутиш.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також