Астрологічний прогноз на 1 грудня

766 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 1 грудня

 

Овен

Зірки радять знайти час, щоб підтримати близьких людей, навіть якщо вони і не просять. Творчі люди мають шанс залучити багатих спонсорів.

Телець

Сьогодні вас все надихатиме на подвиги. Тільки будьте обережнішими, щоб не вплутатися в авантюру. У фінансовому плані розраховуйте тільки на свою зарплату.

Близнята

Невдовзі з’явиться можливість «стрибнути» в кар’єрі. Не пропустіть момент. Корисно зайнятися питаннями здоров'я, щоб узимку почуватися впевнено.

Рак

Сьогодні у списку справ з'являться нові завдання, з якими одному не впоратися. Залучайте колег і менше критикуйте. А більше працюйте. Вечір обіцяє романтику.

Лев

Перш ніж взятися за роботу, сто разів обміркуйте план дій. Сьогодні можете оступитися, причому на рівному місці. Фінансова ситуація незабаром зміниться.

 Діва

Не бажано сьогодні залишати будь-що на останній момент. Особливо якщо питання стосується фінансів або оформлення документів. Вдалий день для відпочинку.

Терези

Це активний день, женіть лінощі та нудьгу геть. Розпочніть зиму з благодійних справ. В особистому житті багато залежить від вашої ініціативи.

Скорпіон

На роботі не мовчіть, фонтануйте ідеями та емоціями. Критичні зауваження від другої половинки виявляться конструктивними. Особливо, якщо вони стосуються побуту.

Стрілець

Ностальгічний настрій накотить із самого ранку і переслідуватиме до вечора. День у бізнесменів обіцяє бути прибутковим. Потрібна сума надійде увечері.

Козеріг

Довіртеся долі й не підганяйте подій. Сімейним людям доведеться терміново шукати гроші та підтримку – попереду очікують надзвичайні справи.

Водолій

Сьогодні ви перебуватимете у мрійливому настрої. Світ ілюзій поглине вас і заважатиме роботі. Особистим стосункам не завадить перезавантаження.

Риби

Від вашої пунктуальності сьогодні багато залежить. Будьте як ніколи прагматичними і раціональними в роботі. Вечір порадує сімейним затишком.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також