Астрологічний прогноз на 1 серпня

693 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 1 серпня

 

Овен

Доля приготувала  вам несподівані сюрпризи і круті віражі. Чудовий день для того, щоб стрімко забути минуле. Це стосується образ і непорозумінь, які склалися у стосунках з близькою людиною.

Телець

Створіть навколо себе комфортну ауру і займіться саморозвитком. Це дозволить просунутися вперед не тільки в думках і ідеях, а й зав'язати корисні контакти. Сімейним людям без почуття гумору не обійтися.

Близнята

Сьогодні ви повинні бути вкрай уважними і пунктуальними. Якщо щось упустите, то отримаєте по заслугах. Ні на який фінансовий урожай розраховувати не варто. Не вірте чуткам, довіряйте своєму серцю.

Рак

Сьогодні у вас спрацює принцип - чим більше віддаси, тим більше отримаєш. Приголомшливо легко складуться фінансові операції, за які ви боялися взятися. Відмовляйтеся від спокус любовного плану.

Лев

Зірки обіцяють величезну порцію вражень від нових зустрічей, розмов і поїздок. Проявіть азарт і ініціативу, ось тоді всі справи підуть на лад. Менше критикуйте. Увечері чекайте гостей.

Діва

Якщо будете дивитися на речі реально, то ніщо не зіпсує ваші плани. Критика родичів виявиться цілком конструктивною. Не сперечайтеся, а все сприйміть спокійно й гідно.

Терези

Необхідно присвятити цей вихідний близьким людям. Навіть якщо вони не просять у чомусь допомогти, обов'язково візьміть на себе частину їхніх турбот і клопоту. Не давайте обіцянок, особливо щодо романтичних зустрічей.

Скорпіон

У вас буде своя «музика», а в навколишніх - своя. Ось на цьому ґрунті можливі конфлікти, тому емоційна стриманість не завадить. Вдасться втілити в життя давні бажання. Відпочиньте активно.

Стрілець

Сьогодні ви будете між двох вогнів. З одного боку, захочеться зайнятися особистим життям. З іншого - вирішити побутові питання. З будь-якими недугами фізичного характеру боріться негайно.

Козеріг

Необхідно бігти від усього, що веде до суєти і обману. Передбачити такі ситуації складно, але можна, якщо включити інтуїцію. У любовних стосунках намагайтеся бути щирими і ніжними.

Водолій

Обставини можуть скластися не на вашу користь, тому поводитися потрібно вкрай обережно. З поїздками на далекі відстані не поспішайте, вони можуть виявитися не зовсім небезпечними.

Риби

Зірки рекомендують включити прозорливість, особливо у фінансових питаннях. Озирайтеся навсібіч, придивляйтеся до нових людей. Сміливо плануйте ремонт, а гроші на нього незабаром з’являться.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також