Астрологічний прогноз на 1 жовтня

683 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 1 жовтня

 

Овен
Не забувайте себе хвалити як перед дзеркалом, так і перед колегами. Будь-яка робота - в радість, а перепони у вигляді зауважень з боку негативних людей - дрібниці. Можливостей в коханні буде теж безліч.

Телець
Зірки обіцяють не зовсім легкий день. На зауваження реагуйте спокійно, трактуйте їх позитивніше. У професійній сфері ніщо не буде заважати просуванню вперед. Вечір буде трохи нервовим і сумним.

Близнята
Стільки спокус і пропозицій, як у цей день, у вас вже давно не було. Вам належить зробити важливий вибір стосовно робочих питань. З далекими поїздками не поспішайте, все добре зважте.

Рак
Кінець тижня, купа роботи. Зараз грошова тема для вас важливіша за всі інші. Настав час розплачуватися з боргами, і не тільки фінансовими. Маленький, але приємний сюрприз зробить кохана людина.

Лев
Пора зупинитися і глибоко видихнути. Проблеми обійшли вас стороною. Фінансовий прибуток отримають ті, хто реалізував творчі проєкти. Ви опинитеся в товаристві дуже  цікавих і креативних людей.

Діва
Перше жовтня ви зустрінете з усмішкою та оптимізмом. Причин для радості маса, але тримайте їх потай від навколишніх. Можна зайнятися активними видами спорту, поплавати в басейні.

Терези
Цей день слід присвятити здоров'ю. Робота допізна дається взнаки. Те, що організм відновиться сам, суцільний міф – йому потрібна допомога. Але від фізичних навантажень відмовтеся.

Скорпіон
Зірки обіцяють не тільки продуктивний, але й суспільно корисний день. Не відмовляйте в допомозі близьким людям, без вас вони не впораються. Друга половинка має до вас якісь претензії.

Стрілець
Вас сьогодні чекає круговерть подій, але вона дуже радісна і приємна. Ви будете постійно з кимось зустрічатися, спілкуватися і сміятися. На роботі все йде своєю чергою. Фізичні навантаження дозуйте.

Козеріг
На сьогодні потрібен чіткий план дій, щоб не заплутатися в дрібницях. Удача на вашому боці в усьому. Але не пропустіть знаків долі. Гармонійно складуться стосунки з коханою людиною.

Водолій
Сьогодні ви усвідомите, що доля до вас дуже прихильна. Це прекрасно, але й небезпечно. Ви можете заледащіти до такої міри, що навіть на роботу не захочете йти. Адреналіну додасть кохана людина.

Риби
Метушливий день, але радощі життя ніхто не скасовував. Самі шукайте їх у тій суєті, яка утворилася навколо вас. Роботи навалом, але майбутня фінансова винагорода тішить душу.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також