Астрологічний прогноз на 1 жовтня

509 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 1 жовтня

 

Овен

На роботі можуть виникнути труднощі в спілкуванні з начальством. Ця розмова може спричинити кардинальні зміни. Стосунки з коханою людиною на висоті.

Телець

Домашні й робочі справи будуть сьогодні перетинатися. Або ви працюєте віддалено, або попутно зі справами будете вирішувати особисті проблеми. Зверніть увагу на здоров'я.

Близнята

Ви будете зайняті думками про те, що чекає вас увечері, а робота відійде на другий план. Вдалий день для побачення і романтичних знайомств.

Рак

День підходить для домашніх справ. І чим більше ви енергії вкладете, тим кращим буде результат. З близькими можливі сварки. Можливі гості й чудовий вечір.

Лев

На роботі можливі зміни, які вам не дуже сподобаються. День в цілому нейтральний. Приділіть більше часу собі й своїм захопленням.

Діва

Сьогодні ваші сили будуть спрямовані на отримання прибутку. Вдалий день для походу по магазинах. Купіть собі те, про що давно мріяли.

Терези

Сьогодні ви будете в центрі уваги. І більшість вчинків ви будете здійснювати для себе. Ось тільки з рідними краще взагалі не спілкуватися, можливий конфлікт.

Скорпіон

Зірки пророкують, що ви весь день буде чекати закінчення роботи. Втома в кінці тижня позначиться і на настрої. Найбільше захочеться побути на самоті.

Стрілець

Прекрасний день, щоб відпочити  на природі або провести його з друзями. Сьогодні краще взагалі ніяких грошових операцій не здійснювати, окрім необхідних.

Козеріг

День плідної роботи, всі ваші думки будуть про те, щоб довести до пуття те, чим ви зайняті в даний момент.Сприятливий час для самовдосконалення.

Водолій

Сьогодні ви налаштовані на отримання нової інформації й вражень. Стосунки з близькою людиною порадують. Але хтось із навколишніх може зіпсувати настрій.

Риби

Вечір присвятіть романтиці, особливо це стосується тих, хто давно разом. Це дозволить зняти напругу за тиждень і розслабитися. Зверніть увагу на здоров'я.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також