Астрологічний прогноз на 10 березня

558 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 10 березня

Овен

Дивіться уважно навсібіч, не проґавте вдалі збіги та шанси, які сьогодні вам приготувала доля. Якщо вирішите попрацювати, вибирайте легкі необтяжливі справи.

Телець

Відкладіть похід магазинами, намагайтеся не купувати нічого зайвого. День підходить для вирішення побутових питань, наведення ладу, для початку нової справи.

Близнюки

Гарний час, щоб зайнятися самоосвітою та самовдосконаленням. Уникайте суперечок чи різкої критики навколишніх.

Рак

Зірки радять ні з ким не ділитися сьогодні своїми планами, інакше шанс їх здійснити значно зменшиться. День вдалий для поїздки на природу.

Лев

Навіть проста розмова з близькими цього дня може перерости у взаємні звинувачення та сварку. Корисно візуалізувати бажаний результат.

Діва

Сьогодні є ризик витратити надто велику суму і опинитися у складному фінансовому становищі. Хорошою ідеєю буде провести день на повітрі разом із сім'єю.

Терези

Сьогодні ви можете почути пораду чи зауваження, яке вам буде корисним. В особистих стосунках можливі складності та нерозуміння.

Скорпіон

Відкладіть покупки та витрати на інший день, сьогодні не час бути марнотратним. Проведіть день активно, погуляйте, займіться спортом.

Стрілець

Сьогодні родичі чекатимуть від вас дій, підтримки та порад. Однак не варто завжди виконувати їхні бажання та піддаватися маніпуляціям.

Козеріг

Цього дня обставини складаються на вашу користь, а деякі бажання можуть легко здійснитися. Не починайте сьогодні нових складних справ, яких не зможете завершити.

Водолій

Потрібно налаштовуватися на спокійний лад, простіше ставитися до критики чи зауважень навколишніх. Особливо близьких і друзів.

Риби

Ваша комунікабельність відкриє сьогодні багато дверей і допоможе досягти бажаного. Не опускайте рук, якщо щось не вийшло з першого разу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також